Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

La germana de Paquirri diu 'prou': destapa Isabel Pantoja a Telecinco

La convidada portarà uns abaloris clau en l'herència de Paquirri

A poc a poc s'esfumen les opcions que té Isabel Pantoja per poder excusar-se davant les acusacions del seu fill Kiko Rivera i dels germans d'aquest, els quals tenen la intenció de destapar la cara oculta de la 'tonadillera'.

La cantant hauria manejat al seu antull l'herència del seu difunt marit Paquirri, perjudicant així als tres fills i també als familiars més propers del torero i que, a més, estaven vinculats a les últimes voluntats del destre.

Telecinco va aconseguir que Kiko Rivera s'assegués en el primer especial 'Cantora, la herencia envenenada', per a així aportar proves i documents que demostressin els excessos de la seva mare.

Aquest especial va trencar els esquemes, aconseguint acumular més de quatre milions d'espectadors que van atendre atònits el relat de què va passar aquell 2 d'agost, en què Kiko Rivera va xocar a Cantora contra els objectes personals del seu pare, els mateixos que va denunciar per robatoriIsabel Pantoja amb la intenció de no lliurar-los als Rivera, com a part de l'herència que els pertanyien.

Això ha desencadenat la ira de l'artista, aixecant la manta i alhora, acostant-se a la seva família paterna, una unió que està servint per dinamitar la fortuna de la Pantoja, amb unes conseqüències que podrien ser devastadores per a ella.

Telecinco en el seu afany de seguir explotant aquesta trama, ha aconseguit un important fitxatge per a la segona entrega de l'especial i que s'emetrà avui divendres a les 22 hores.

Teresa Rivera, germana de Francisco Rivera (Paquirri) ha decidit trencar el seu silenci i, en part, el seu anonimat per acudir a un plató de televisió per parlar de la que va ser la seva cunyada, la mateixa que es va anar allunyant de la família Rivera quan el torero va morir i es va haver de repartir l'herència com ell ho havia indicat.

Els objectes que protagonitzaran el segon especial

Teresa Rivera portarà des de casa unes maragdes que va rebre per part d'Isabel Pantoja com a herència del seu germà. Aquestes maragdes també han estat subjectes per la polèmica perquè són moltes les veus que apunten que, en l'últim moment la cantant, hauria fet un intercanvi i les hauria canviat per unes de menys valor, per així mantenir en el seu poder les peces originals.

Alguns testimonis han afirmat haver estat coneixedors d'aquest canvi, però no serà fins avui, que la mateixa Teresa Rivera podrà veure què va passar realment amb aquestes joies i que ha guardat des de la mort del seu germà amb molt afecte.

David Valldeperas, director d'aquests programes especials, ha indicat que el programa comptarà amb la presència d'un expert en joies que haurà de deliberar si aquestes peces són bones o si bé, han estat alterades en algun moment.

Aquest no és l'únic contingut inèdit que es podrà veure al programa. Valldeperas ha anunciat que han aconseguit desbloquejar unes cintes que es guardaven a 'Mediaset' i que estaven tancades amb clau perquè no s'emetessin. Avui, però, aquest veto es trencarà i els espectadors de Telecinco podran veure què és el que s'ha mantingut censurat durant tot aquest temps.

El contingut no seria altre que dos enregistraments de 'La máquina de la verdad', el programa de Julián Lago, i que va tenir com a protagonistes el pare de Paquirri i en una altra ocasió, a la seva primera dona, Carmina Ordóñez. En aquests enregistraments revelaven dades clau sobre el paper d'Isabel Pantoja a la vida del torero que poden acabar de dinamitar la imatge pública que tenim de la 'tonadillera'.

Ahir,  'Sálvame' va mostrar un petit avançament d'aquest contingut inèdit, on es podia veure al pare de Paquirri dient el que hauria de fer Isabel Pantoja amb Cantora fins que Kiko Rivera superés la majoria d'edat. Aquest deixava molt clar que el paper de la cantant s'havia de limitar a guardar la finca i res més, una cosa que sembla que no ha estat el que ha fet l'artista.