IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La CUP acudeix per primera vegada al plató de 'laSexta Noche' i revoluciona el programa

Es va fer un debat sobre el tema català amb diferents representants dels partits polítics que tenen presència en el Parlament

Imagen del programa de 'La Sexta Noche'
Imatge del programa de 'laSexta Noche' | La Sexta

'laSexta Noche' ha tornat a dedicar un dels seus programes a realitzar un debat polític sobre el tema de Catalunya. En altres ocasions ja s'havien realitzat aquest tipus de debats en els quals participaven membres dels diferents partits amb representació en el Parlament, però mai havia acudit un representant de la CUP, fins al moment.

  

  

Durant el programa d'aquest cap de setmana, Eulàlia Reguant, es va presentar en plató per representar al seu partit, la CUP. Fins al moment la formació independentista no havia acceptat les invitacions que des del programa se'ls havien fet. Al programa a més van acudir Alejandro Fernández del PP i Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, entre altres.

El moment de tensió més gran del programa es va viure precisament entre la representant de la CUP i l'Alejandro Fernández del PP. De la boca dels dos polítics van arribar a sortir frases totalment acusatorias parlant en tons de veu molt elevats.

Eulàlia Reguant es dirigia al representant del PP dient-li que ells eren -en referència al partit de Mariano Rajoy- «els responsables de fer fallida la convivència a Catalunya», a més a crits defensava la «justícia social» i als «pobres», al que Alejandro Fernández contestava també cridant: «vosaltres, l'esquerra radical, voleu tant als pobres que on governeu els cregueu exponencialment». Un encreuament de paraules que no va deixar indiferent a ningú.

De fet han estat molts els comentaris a través de xarxes socials que han criticat el que va succeir en el plató de 'laSexta Noche', sobretot per part de la CUP.


Comentaris

envia el comentari