David i Rocío Flores molt pendents de Telecinco i esperant que arribi diumenge

Tots dos germans estan molt il·lusionats

Rocío Flores tocant la cara del seu germà
Rocío Flores i David tenen moltes ganes de veure el programa d'aquest diumenge d''Hormigas Blancas' | GTRES

Els dos fills que tenen en comú Antonio David Flores i Rocío Carrasco, Rocío i David, estan molt units quelcom que demostren constantment a través de les xarxes socials. Tots dos s'estimen com a germans però també com a millors amics. Un fet que es pot veure als seus perfils d'Instagram on comparteixen moltes imatges dels dos junts durant les seves trobades per esmorzar, dinar i anar al cinema, entre d'altres.

Molt units per la seva àvia

Els dos germans també coincideixen en sentir un gran amor per la seva àvia, la gran Rocío Jurado per això estan molt feliços que aquest pròxim diumenge 'Hormigas Blancas' dediqui el seu programa a la cantant de Chipiona. De fet, ahir el seu pare explicava a 'Sálvame' que la família estava molt contenta amb la notícia, ja que suposa una oportunitat perquè la gent conegui més la cantant.

Rocío Jurado va morir quan la seva neta i el seu net tenien 9 i 7 anys però tot i el poc temps que van passar amb ella, tots dos han demostrat sempre una gran admiració i amor per la seva àvia. És per això que els dos germans tenen moltes ganes de veure el bonic homenatge que el programa de Telecinco ha preparat per a la 'més gran'.

David Flores però està molt emocionat amb l'homenatge, ja que com ha demostrat a través de les xarxes socials també és un gran fan de la seva àvia. El jove publica constantment les seves cançons a Instagram i, de fet, les persones que el coneixen afirmen que se sap al peu de la lletra totes les seves cançons.

Per tots aquests motius Rocío i David estan impacients per veure el programa i està ben clar que seran dos dels espectadors que no es perdran ni un sol segons de l'homenatge que 'Hormigas Blancas' ha preparat sobre Rocío Jurado pel diumenge a la nit. Tal com explicava el seu pare, Antonio David Flores, a 'Sálvame' l'emissió d'aquest programa permetrà que molt joves tinguin l'oportunitat de conèixer més coses sobre 'La més gran', considerada una de les artistes més importants del país.


Comentaris

envia el comentari