YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Dakota deixa Espanya de pedra: acusa 'Hermano Mayor' de «donar-li per consumir»

L'exconcursant de 'Supervivientes' parla sobre la seva participació en el programa de Pedro García Aguado i fa cremar les xarxes socials

Dakota Tárrega al plató de 'Supervivientes'
Dakota Tárraga protagonitza una nova polèmica relacionada amb 'Hermano Mayor' | Twitter (@revistaQMD)


Dakota Tárraga és una de les participants més recordades del programa 'Hermano Mayor' per la seva mala conducta. Fins i tot, ha participat en programes com 'Supervivientes', on ha estat molt sincera i transparent. De fet, ara ha fet cremar les xarxes socials amb unes declaracions sobre el programa de Pedro García Aguado. 

Aquest divendres, Tárraga ha estat entrevistada a 'La Nova Normalitat', un magazín de la cadena catalana Teve.Cat, on no ha deixat indiferent a ningú. Arnau Vila, un dels col·laboradors de 'La Nova Normalitat', ha volgut saber si Dakota sempre ha tractat tan malament als seus pares. És per això que s'ha sincerat i ha explicat la veritat. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«A 'Hermano Mayor' em feien consumir per veure la meva actitud»

«Quan va arribar 'Hermano Mayor', el meu problema era el consum. Llavors em feien consumir per veure com era la meva actitud», ha assegurat Dakota sense pèls a la llengua.

Davant d'aquestes dures declaracions, el presentador Miquel Valls ha tractat de reconduir l'entrevista per evitar problemes amb Cuatro. «Abaixem una miqueta el to. Em sembla molt bé que es puguin fer totes les preguntes, però m'agrada més la Dakota divertida», ha exclamat Valls.

Malgrat que Miquel Valls ha intentat evitar una polèmica, les xarxes socials s'han fet ressò de les paraules de Dakota Tárraga. Els seguidors de l'exconcursant de 'Supervivientes' han exigit una explicació, ja que no ha especificat quin tipus de substància havia de consumir. Així doncs, Dakota ha volgut aclarir les seves paraules amb diversos 'stories' d'Instagram.

«El meu problema era l'alcohol. Amb la paraula consum no em referia a èxtasi»

«Que quedi clar, que quedi constància perquè jo no soc una mentidera, que a 'Hermano Mayor' em van pagar la beguda», ha assegurat als seus fans. En aquest sentit, ha indicat que el seu problema «era l'alcohol», i que amb la paraula «consum» no es referia a «èxtasi i altres drogues».

La jove ha assegurat que «tenia un problema amb l'alcohol i els dos primers dies van veure la meva reacció». Per tal de defensar al programa de Pedro García, ha assegurat que «altres persones tenien problemes d'obesitat i els pagaven el menjar».

Tot i les últimes declaracions de Dakota, a Twitter s'ha posat en dubte els mètodes amb els quals treballava 'Hermano Mayor'. 


Comentaris

envia el comentari