ÚLTIMA HORA

Mor un caçador durant una batuda a la Selva

URGENT

3 ferits en un accident múltiple a la C-32

Dakota passa gana la primera nit de 'Supervivientes'

La concursant ha manifestat que en la vida es menjaria un saltamartí
Dakota ha passat gana la primera nit | TELECINCO

 

‘Supervivientes’ està creant molta expectació des d'inclús abans que comencés el programa. El retrobament entre Isabel Pantoja i Chelo García Cortés després d’anys de no parlar-se o entre Mónica Hoyos i el seu ex Carlos Lozano, amb qui han mantingut fortes discussions als platós de Telecinco, són només alguns dels plats forts del concurs.

 

El ‘reality’ va per feina i els participants ja han estat dividits en tres grups i repartits en tres platges diferents: Pirates, Abandonada i Senyors.  Ara que el concurs ja ha començat, també han començat a produir-se les primeres tensions, en aquest cas, en relació amb el menjar, un clàssic del concurs. Dakota però, que es va fer famosa al programa ‘Hermano Mayor’ de Cuatro, ja comença a tenir problemes per alimentar-se, manifestant que està passant gana.

 

 

Dakota, al límit

La gana i les inclemències meteorològiques són els grans problemes als quals s’enfronten els concursants de ‘Supervivientes’, que és un ‘reality’ dur que requereix molta capacitat de resistència a les adversitats. Sembla que Dakota, no està disposada a passar gana, i ha començat a queixar-se sobre el tema per excel·lència d'aquest concurs: el menjar. Ella es troba a la platja que han anomenat Abandonada, i allí no disposen de cap mena de comoditat ni de menjar.

 

Dakota en el seu salt des de l'helicòpter de 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Per això, la concursant es queixava durant la primera nit del concurs, i manifestava que estava passant gana i que no els havien donat res per menjar. A la vegada, deixava clares les seves intencions de no claudicar en segons quines coses, que no sabem si duraran gaire: «Tinc gana, però en la vida em menjaré un saltamartí». Mahi, per la seva banda, li responia a Dakota que ella els havia provat una vegada amb la seva parella i que inclús els havien agradat.

 

Durant els primers dies de concurs, els participants encara poden tenir miraments a l’hora de provar el que sigui per no passar gana, però a mesura que avanci el 'reality', hauran de superar algunes barreres psicològiques sobre el que consideren que es pot menjar i el que no, perquè el que està clar és que quan comencin a tenir gana de veritat, i tal com ha passat en diverses edicions, no tindran tants escrúpols a l’hora de triar el menjar.