Dakota en el seu salt des de l'helicòpter de 'Supervivientes'

Dakota passa gana la primera nit de 'Supervivientes'

La concursant ha manifestat que en la vida es menjaria un saltamartí

‘Supervivientes’ està creant molta expectació des d'inclús abans que comencés el programa. El retrobament entre Isabel Pantoja i Chelo García Cortés després d’anys de no parlar-se o entre Mónica Hoyos i el seu ex Carlos Lozano, amb qui han mantingut fortes discussions als platós de Telecinco, són només alguns dels plats forts del concurs.

El ‘reality’ va per feina i els participants ja han estat  dividits en tres grups i repartits en tres platges diferents: Pirates, Abandonada i Senyors.  Ara que el concurs ja ha començat, també han començat a produir-se les primeres tensions, en aquest cas, en relació amb el menjar, un clàssic del concurs. Dakota però, que es va fer famosa al programa ‘Hermano Mayor’ de Cuatro, ja comença a tenir problemes per alimentar-se,  manifestant que està passant gana. 

 

Dakota, al límit

La gana i les inclemències meteorològiques  són els grans problemes als quals s’enfronten els concursants de ‘Supervivientes’, que és un ‘reality’ dur que requereix molta capacitat de resistència a les adversitats. Sembla que Dakota, no està disposada a passar gana, i ha començat a queixar-se sobre el tema per excel·lència d'aquest concurs: el menjar. Ella es troba a la platja que han anomenat Abandonada, i allí no disposen de cap mena de comoditat ni de menjar.

 

Dakota en el seu salt des de l'helicòpter de 'Supervivientes'
Dakota en el seu salt des de l'helicòpter de 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Per això, la concursant es queixava durant la primera nit del concurs, i manifestava que estava passant gana i que no els havien donat res per menjar. A la vegada, deixava clares les seves intencions de no claudicar en segons quines coses, que no sabem si duraran gaire:  «Tinc gana, però en la vida em menjaré un saltamartí». Mahi, per la seva banda, li responia a Dakota que ella els havia provat una vegada amb la seva parella i que inclús els havien agradat.

Durant els primers dies de concurs, els participants encara poden tenir miraments a l’hora de provar el que sigui per no passar gana, però a mesura que avanci el 'reality', hauran de superar algunes barreres psicològiques sobre el que consideren que es pot menjar i el que no, perquè el que està clar és que quan comencin a tenir gana de veritat, i tal com ha passat en diverses edicions, no tindran tants escrúpols a l’hora de triar el menjar.