Dakota a 'Supervivientes'

Dakota assegura que no tornaria a participar a 'Supervivientes'

La concursant també va tenir temps de parlar d'alguns dels seus companys de concurs, en especial, amb Colate

Dakota, una de les darreres expulsades de 'Supervivientes' junt amb Chelo García Cortés, va aterrar aquest dimarts al vespre al plató de 'Tierra de Nadie' de Cuatro i fer un repàs de la seva trajectòria pel concurs.

El presentador del programa, Carlos Sobera, no va tenir fàcil treure-li les paraules a una Dakota que es va mostrar molt seriosa i una mica desubicada. No obstant això, la que fou participant a 'Hermano Mayor', va confessar de manera clara i concisa que no tornaria a participar en el programa.

«'Supervivientes' és una mena de programa que no va amb mi. No tornaria a participar», va dir. Així i tot, va assegurar que ella no hagués abandonat mai, ja que «jo no abandono. És un privilegi estar allà, però abandonar no va amb mi, em quedo fins que em facin fora».

El repàs dels seus enfrontaments

A banda d'aquesta confessió, Dakota també va tenir temps de parlar d'alguns dels seus companys de concurs, en especial, amb Colate. Cal recordar que ambdós van protagonitzar una forta discussió que va acabar amb una espenta per part de Dakota a l'ex de Paulina Rubio. Va ser tal l'espenta que Colate va caure a terra i va acusar la jove d'agressió. En aquest sentit, Dakota, clarament ofesa, va dir que ell havia fet el paper de la seva vida, que ella no l'havia agredit i que només es va deixar caure «perquè es creia el porter del Madrid».

Per la seva banda, Sobera va voler aclarir que des de la direcció del programa ja s'havia deixat clar que no hi havia agressió i que la caiguda de Colate va ser fruit de la discussió entre els dos. Dakota també va tenir temps per a manifestar la seva mala relació amb altres concursants com Omar Montes o Mónica Hoyos.

Dakota i Colate
Dakota va repassar la seva mala relació amb Colate | Telecinco

 

 

També et poden interessar...