Dakota parla de les infidelitats de la seva parella en arribar de 'SV'

La jove es va mostrar afectada per la situació i va demanar-li a la seva ja exparella que li torni la gossa
Dakota va explicar com se sentia després de la seva arribada de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Dakota no ha tingut una arribada fàcil a Espanya després del seu pas per 'Supervivientes'. La que fou protagonista del programa 'Hermano Mayor' s'ha trobat amb la sorpresa que el que fins ara era la seva parella, Rubén, no va anar a rebre-la al plató de Telecinco la nit de la seva arribada.

 

Evidentment, la jove va preguntar el perquè de la seva absència i va ser fora de càmeres on els seus pares van explicar-li tot el que havia succeït sobre les seves infidelitats. Davant aquesta situació, Dakota no va parlar del tema durant la seva entrevista amb Jorge Javier, però sí que ho ha fet aquesta setmana al programa de 'MYHYV'.

 

 

Dakota s'emociona i rep el suport del seu pare

La jove va aparèixer visiblement aclaparada per tot el que està vivint des de la seva arribada a Hondures. No obstant això, no va poder evitar que la presentadora, Toñi Moreno, li preguntés sobre com s'havia pres la situació i què en pensava al respecte. Dakota, després de veure uns vídeos de repàs de tot el que havia passat amb Rubèn durant la seva participació a 'Supervivientes', va fer gala del seu contundent caràcter i va confessar que: «Que li donin molt. I que em torni la meva gossa».

 

Tot i que el públic va fer-li costat i va aplaudir la seva reacció, Dakota no va poder evitar emocionar-se. En aquest sentit, el seu pare es va disposar a apropar-se a ella per a dir-li que: «Si consideres que has de parlar amb ell, ho faràs. No has de faltar, no has de permetre ni consentir que ningú et falti i has de valorar-te per sobre de tot tu mateixa. Tu vals molt com a persona».

El pare de Dakota ha estat en tot moment al costat de la jove | Telecinco

 

 

La jove valenciana va demanar al seu pare que no l'aclaparés i va intentar treure-li ferro al tema tot dient que: «Aquí surt a la llum perquè jo surto a la tele, però a la vida normal passa moltes vegades».

 

També et poden interessar...