Dakota se salva de l'expulsió, deixant Colate i Fabio nominats

Davant la resignació de Mónicas Hoyos, Dakota podrà continuar sense pressions una setmana més
Després d’aquesta victòria, Dakota podrà continuar sense pressions una setmana més | Telecinco

 

Cada dimarts se celebra a 'Supervivientes 2019' una gala de salvació. El concursant salvat guanya el dret de sortir de les nominacions, cosa que permet que la seva permanència a l'illa durant una setmana més estigui assegurada. Durant la gala d'ahir, el públic havia d'escollir a quin supervivent volien salvar: Colate, Fabio o Dakota.

 

Així, després d'uns moments de tensió, Lara Álvarez anunciava que Colate era el primer nominat. Tot i la seva absència a les passarel·les, Álvarez va pronunciar el seu nom i va tallar la corda que sostenia la passarel·la, cosa que provocava que només quedessin Fabio i Dakota, amb només una plaça per la salvació.

 

 

Hoyos i Dakota: declaració de guerra

Finalment, la presentadora asturiana va dir el nom de Fabio, amb què es donava com a guanyadora de la gala de salvació a Dakota. Tot i salvar-se de l'expulsió, però, no es va deslliurar del bany. D'aquesta manera, els nominats que tindran possibilitats d'abandonar l'illa aquest dijous són Colate i Fabio.

 

D'altra banda, es podrà comprovar si la relació entre Mónica Hoyos millora, o empitjora encara més. Durant la salvació de Dakota, es va poder observar la mirada resignada de Mónica Hoyos, que no va sentir-se satisfeta amb la resolució. Recentment, les dues concursants han tingut moltes discussions i sembla que la convivència cada vegada és més difícil.

 

També et pot interessar...