Dakota se salva de l'expulsió, deixant Colate i Fabio nominats

Davant la resignació de Mónicas Hoyos, Dakota podrà continuar sense pressions una setmana més
Dakota critica los favoritismos existentes en 'Supervivientes'
Després d’aquesta victòria, Dakota podrà continuar sense pressions una setmana més| Telecinco

Cada dimarts se celebra a 'Supervivientes 2019' una gala de salvació. El concursant salvat guanya el dret de sortir de les nominacions, cosa que permet que la seva permanència a l'illa durant una setmana més estigui assegurada. Durant la gala d'ahir, el públic havia d'escollir a quin supervivent volien salvar: Colate, Fabio o Dakota.

 

Així, després d'uns moments de tensió, Lara Álvarez anunciava que Colate era el primer nominat. Tot i la seva absència a les passarel·les, Álvarez va pronunciar el seu nom i va tallar la corda que sostenia la passarel·la, cosa que provocava que només quedessin Fabio i Dakota, amb només una plaça per la salvació.

 

 

Hoyos i Dakota: declaració de guerra

Finalment, la presentadora asturiana va dir el nom de Fabio, amb què es donava com a guanyadora de la gala de salvació a Dakota. Tot i salvar-se de l'expulsió, però, no es va deslliurar del bany. D'aquesta manera, els nominats que tindran possibilitats d'abandonar l'illa aquest dijous són Colate i Fabio.

 

D'altra banda, es podrà comprovar si la relació entre Mónica Hoyos millora, o empitjora encara més. Durant la salvació de Dakota, es va poder observar la mirada resignada de Mónica Hoyos, que no va sentir-se satisfeta amb la resolució. Recentment, les dues concursants han tingut moltes discussions i sembla que la convivència cada vegada és més difícil.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari