Dani Martín al programa El Hormiguero

Dani Martín revela a 'El Hormiguero' el trastorn que pateix

El cantant ha acudit al plató d'Antena 3 per presentar una nova cançó

'El Hormiguero' ahir a la nit va tancar la setmana amb la visita de Dani Martín. El cantant va acudir al plató d'Antena 3 per presentar 'Cómo me gustaría contarte', una cançó que ha escrit en homenatge a la seva germana, Míriam, que va morir fa dotze anys. Així doncs, el madrileny va explicar com ha afrontat durant tot aquest temps la mort de Miriam i el procés que ha travessat fins a arribar a escriure aquesta nova cançó.

No obstant això, Martín no només va parlar sobre aquest tema, que va commocionar els seguidors de 'El Hormiguero'. També va confessar que pateix un trastorn psicològic.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El trastorn que pateix Dani Martín

Pablo Motos sempre intenta esbrinar alguna dada poc coneguda de les persones que acudeixen al programa, i per això busca informació i pregunta als amics dels convidats. Aquesta vegada el presentador havia descobert que Dani Martín ha reflexionat molt gràcies a la pandèmia, i va aprofitar l'oportunitat per preguntar-li sobre aquest tema.

«Tens algun pensament que es repeteixi moltes vegades?», li va demanar Pablo Motos. Va ser llavors quan Dani Martín va revelar que pateix la síndrome de l'impostor, un trastorn psicològic que pateixen algunes persones famoses i que fa que siguin incapaces d'assimilar els èxits. «Sí, tinc molts pensaments d'aquest tipus», va respondre el cantant.

«Per exemple, recordo creuar-me amb Manuel Jabois, l'escriptor i periodista, i em va dir: "M'encanta la teva música". I jo li vaig contestar: "De debò?". No em semblava normal que a algú tan interessant li pogués agradar la meva música», afegia el cantant.

Dani Martín va manifestar que constantment li passen pel cap pensaments que li diuen que «tot anirà malament», que «tot serà un caos» i que ningú comprarà entrades per als seus concerts. I que, per tant, va haver de tornar a «organitzar» la seva vida i emprendre un nou camí allunyat de la música.

Després de la confessió del cantant, Pablo Motos va assenyalar que és molt «curiós» que pateixi la síndrome de l'impostor, perquè realment sempre li passa el contrari. «Abans dèiem que al Wizink Center ho teniu tot venut, 28.000 entrades», va destacar el valencià. «Sí, però vaja, jo crec que les persones som així», va rebatre Dani Martín després de les paraules del presentador. «A vegades tenim inseguretats».

Dani Martín emociona els seguidors de 'El Hormiguero'

El cantant va visitar el plató d'Antena 3 per presentar la nova cançó que ha llançat i amb la qual ha homenatjat la seva germana morta, i des del programa van voler fer alguna cosa especial per a això. Pablo Motos va portar una orquestra simfònica, que va acompanyar Dani Martín mentre cantava la cançó, i es va crear un ambient molt bonic que va commocionar tant les persones que eren al plató com les que van veure el programa des del sofà de casa.

Molta gent va compartir a les xarxes socials l'emoció que els va fer sentir escoltar 'Cómo me gustaría contarte' d'aquesta manera tan especial. «No hi entenc, de música. Només distingeixo el que m'agrada del que no i, a vegades, m'agraden coses que no agraden a qui sí que hi entén. Però veig Dani Martín i sé que aquest escenari, amb aquesta llum, aquesta orquestra en directe i aquesta veu és bona música i bona tele. Gràcies», va escriure una seguidora al seu compte de Twitter. «Que emocionant el 'Cómo me gustaría contarte' de Dani Martín amb l'orquestra. No només ha dedicat a la seva germana la cançó, també aquesta mirada aquosa plena d'emoció. La pell de gallina», va destacar una altra persona. «Plorar de l'emoció escoltant-te, veure com se t'il·lumina la cara quan recordes. Que bonica», va expressar una altra internauta.