Cayetana Álvarez de Toledo

Cayetana segueix guanyant enemics: un famós presentador català carrega contra ella

La portaveu del PP va criticar La Sexta acusant-la de fer negoci amb «l'erosió de la democràcia»

Cayetana Álvarez de Toledo va concedir aquest dilluns al matí una entrevista pel programa 'Más de uno' d'Onda Cero que no va deixar indiferent a ningú. La popular va arremetre contra La Sexta, acusant la cadena de «fer negoci amb l'erosió dels valors de la nostra democràcia».

Carlos Alsina, atònit davant les declaracions de Cayetana li preguntava: «Creus que La Sexta treballa per la destrucció de la democràcia del nostre país?», «bé, sempre fa negoci d'això. Des de fa temps, ho he dit sempre» manté la portaveu del PP. L'entrevistador va voler acabar defensant el canal de televisió, que recordem forma part del mateix grup de comunicació que Onda Cero, i la llibertat d'expressió: «Jo no comparteixo la idea que la Sexta treballa per a erosionar o destruir la democràcia a Espanya», «no crec que vagi en contra de la democràcia ni de les institucions ni res semblant» assegurava el presentador. 

La resposta de la cadena no es va fer esperar

Les paraules de Cayetana a l'entrevista, però, no van quedar aquí, sinó que en el programa del vespre de  'El Intermedio', Dani Mateo i Ferreras van voler comentar-les. Entre d'altres,  Ferreras va recriminar-li que el PP enviés policies i guàrdies civils a Catalunya a 'pegar' els ciutadans durant el referèndum, i també va voler recordar-li la fugida de Carles Puigdemont

Dani Mateo també va voler  analitzar  les paraules de Cayetana, i va aprofitar els seus minuts en pantalla per dedicar-li unes paraules assegurant que és una «de les noves 'galletanas' de Álvarez de Toledo». Per això, des de 'El Intermedio' el català li dirigia aquestes paraules: «Això de dir coses sense sentit té moltes sortides, com ser portaveu de l'oposició».

A més,  el presentador  afirma que amb aquest negoci del qual parla Álvarez de Toledo, ell s'està «forrant»: «M'ho gastaré tot en xandalls per a quan això es converteixi en Veneçuela» assegurava el català amb un maletí ple de bitllets a la mà, provocant el riure dels espectadors. 

No és la primera vegada que Cayetana carrega contra La Sexta, ni viceversa, ara haurem d'esperar per veure si la portaveu del PP té alguna cosa més a dir.

També et pot interessar...