Dani Mateo, sobre el seu esquetx: «Estem en un ambient de pre-guerra»

«Fem un referèndum? Que surt 'No volem', doncs s'ha acabat», ha comentat Dani Mateo al fil de la polèmica

Dani Mateo assegura que passa per un moment «difícil» després del seu polèmic esquetx amb la bandera espanyola
Dani Mateo assegura que passa per un moment «difícil» després del seu polèmic esquetx amb la bandera espanyola | Instagram

L’espanyolisme continua en peu de guerra contra Dani Mateo. El controvertit esquetx de l’humorista català mocant-se amb una bandera espanyola és, des de fa molts dies, a l’ordre del dia i ha estat el mateix Mateo qui ha demanat una treva. «Potser no es va entendre la intenció del gag. O ens calmem o prendrem mal, estem en un ambient de pre-guerra», ha explicat Mateo en relació a la seva polèmica acció.

Entrevistat a ‘El Món a Rac1’, el periodista barceloní ha insistit al fil de la crítica en al·legar que ha rebut diverses amenaces contra la seva persona: «M’han dit ‘fill de puta’, et mataré, sabem on viu la teva família, els farem mal... Al final et preguntes: ‘Ostres, estan convertint això en un tema real?».

Un esquetx mal interpretat, el perquè de la polèmica

Si bé és cert que el periodista ja va explicar a través del seu Twitter que potser s’havia mal interpretat el seu gag, també ho és que han estat molts els qui han fet cas omís a la seva petició de «parlar». Mateo, però, continua defensant que la intenció del gag no s’ha d’entendre en clau d’humor: «Parlàvem de l’estat d’ànim, el que li podria passar a un imbècil que es moqués amb la bandera d’Espanya... i jo ho he viscut a les meves carns».

En aquesta mateixa línia, el col·laborador d’’El Intermedio’ també ha volgut fer referència al fet que Clínica Baviera l’hagi retirat dels seus anuncis. «Jo entenc que retirin algunes publicitats, respecto la seva opinió. Però que llavors respectin la meva de fer l'humor que jo consideri», ha comentat l’humorista.

Finalment, preguntat per Jordi Basté, l’humorista s’acabava preguntant: «Fem un referèndum? Volem fer aquesta comèdia? Que surt 'No volem', doncs s'ha acabat. Però que jo sàpiga, encara es pot fer. Sempre he pensat que l'humor serveix per relaxar els ànims, però veig que no».


Comentaris

envia el comentari