IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Dani Mateo, al centre de la polèmica per mocar-se amb la bandera espanyola

«Ostres, perdó. Jo no volia ofendre ningú», ha replicat l'humorista barceloní en ser conscient de la polèmica

Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio'
Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio' | Twitter

 

L’humorista català Dani Mateo n’ha tornat a fer de les seves. Si fa unes setmanes Mateo i Wyoming ja van ser molt criticats per un sector de l’espanyolisme en mostrar una mòmia de Franco a ‘El Intermedio’, ara els dos humoristes han anat un pèl més enllà a través d’un esquetx d’allò més polèmic.

En aquest, Dani Mateo es disposava a llegir una recepta mèdica —ho feia com si estigués llegint un article de la constitució, al costat d’una bandera espanyola— quan, de sobte, sentia la necessitat de mocar-se. Per fer-ho però, i aquí rau el focus de la polèmica, el còmic barceloní optava per agafar la bandera d’Espanya. El gest, com no podia ser d’altra manera, ja ha generat un ressò enorme a les xarxes.

 

La sàtira de Mateo amb la bandera d’Espanya

Ràpidament, i conscient de la polèmica acció, Mateo demanava perdó. Ho feia, tot i això, d’una manera força controvertida. «Ostres, perdó. Jo no volia ofendre ningú», assegurava el periodista mentre besava la bandera i afegia: «De veritat, companys ho podem repetir? No volia ofendre ningú, ni els espanyols, ni el rei, ni els xinesos que venen aquests draps... No, draps, no!».

Tot seguit, el xou de l’humorista nascut a Barcelona concloïa assegurant: «Senyors de l’Audiència Nacional, els asseguro que no he estat jo, són les contraindicacions del medicament!. Ho diu aquí: ‘No administrar a persones hipertenses ni a presentadors maldestres».

Mateo, sobre la polèmica: «Tot malament...»

L’acció, així mateix, ha estat tan polèmica —a les xarxes s'hi poden llegir comentaris com «paràsit», «fastigós» o «porc»— que fins i tot ‘La Sexta’ ha retirat el vídeo on es podia veure el gag d’’El Intermedio’. Provocador o geni, jutgin vostès mateixos.

Finalment, el presentador va respondre a una espectadora que es referia a l'esquetx assegurant: «Tot malament...»


Comentaris

envia el comentari