Dani Rovira surt il·lès d'un brutal atropellament

El sinistre va quedar gravat i l'actor ha volgut difondre les impactants imatges a través de les xarxes
Imatge d'arxiu de Dani Rovira | CatalunyaDiari.cat

 

El còmic Dani Rovira va patir un accident a la carretera mentre rodava el documental ‘Todos los caminos’. L’actor, segons 'La Coctelera', que anava amb bicicleta en el moment de l’accident,  ha volgut compartir a través del seu Instagram l’ensurt que va patir a través d’un vídeo impactant. Dani Rovira estava gravant un documental titulat ‘Todos los caminos’ per donar visibilitat a la síndrome de Rett, una malaltia minoritària que provoca danys neuronals com: pèrdua de mobilitat a les mans, creixement retardat del cervell, problemes per caminar, convulsions i retard mental.

 

 

L'accident, gravat pel seu company

Havien sortit de Barcelona amb bicicleta amb l’objectiu d’arribar a la ciutat del Vaticà per veure el Papa; a l’actor l’acompanyaven el pare d’una nena afectada per la malaltia, un bomber i un entrenador personal quan, de sobte, un cotxe els va envestir per darrere.

 

El grup es dirigia a Roma quan van ser envestits | CatalunyaDiari.cat

 

«El pitjor cop me l’enduc jo. Després, Dani Rovira i el Paco es van emportar també un gran cop. Però no ens va passar res. És increïble com es parteixen dues bicicletes i la meva, tan sols la roda. Va sortir volant i només se li va trencar la roda. Cap de nosaltres es va trencar un os. Una cosa increïble». Així ho explicava un dels companys que participava en el documental en el moment de l’atropellament.

 

Pel que s’ha pogut saber, l’atropellament va ser causat per un conductor a qui se li va caure el mòbil, i en intentar recuperar-lo, el vehicle es va desviar en direcció al grup de ciclistes impactant-los brutalment, sense marge de maniobra. Tot va quedar gravat pel cotxe d’assistència que els acompanyava en el moment del sinistre.

 

 

L'impactant vídeo de l'atropellament

En el vídeo de l’accident, que l’actor ha volgut publicar a les xarxes per conscienciar sobre les distraccions a la carretera, es veu com el grup de ciclistes està pedalejant per territori francès quan un cotxe se’ls tira a sobre i surten disparats per la força de l’impacte.

 

Veient les imatges, costa de creure que les conseqüències de l’atropellament no hagin estat més greus. «Estem aquí perquè encara no ens tocava marxar», era la reflexió de Dani Rovira a les xarxes.

 

 

El famós monologuista, en una entrevista a l'estrena del documental ‘Todos los caminos’, afirmava:«Sabem com va passar perquè està gravat. Tot aquell dia vaig estar en estat de xoc, no vaig tenir por, això em va arribar l'endemà quan vaig haver de tornar a pujar a la bicicleta. Allí em van començar a tremolar les cames. Va ser un punt d’inflexió en el documental i una metàfora del que et pot passar: avui t’atropella un cotxe, demà et toca la loteria, i passat demà et diagnostiquen esclerosi múltiple. La vida és així».

Compromès socialment

Dani Rovira a més d’actor, és conegut per la seva faceta humanitària, ja que sol participar en campanyes solidàries i ha creat la fundació ‘Ochotumbao’, una associació benèfica que promou la protecció dels animals, el medi ambient i les persones.

Comentaris