Dani Rovira, sobre el procés: «En aquest moment hi ha ira a la societat»

L'actor va anar ahir al programa 'El Hormiguero', acompanyat de l'actriu Ingrid García-Jonsson, per presentar el seu nou treball 'Taxi a Gibraltar'

L'actor s'ha mostrat preocupat pel conflicte que s'està vivint ara mateix entre «nacionalistes i independentistes»
L'actor s'ha mostrat preocupat pel conflicte que s'està vivint ara mateix entre «nacionalistes i independentistes» | Antena3

L'actor Dani Rovira i l'actriu Ingrid García-Jonsson van ser els convidats d'ahir dilluns al programa 'El Hormiguero' d'Antena 3. Tots dos van presentar i promocionar el seu nou treball 'Taxi a Gibraltar' un film que barreja acció i comèdia i que arriba als cinemes aquest divendres 15. Durant la seva visita al plató del programa, el presentador Pablo Motos va aprofitar també per recordar que l'actor andalús torna a pujar-se als escenaris dels teatres amb el monòleg 'Odio'.

Rovira ofereix un nou espectacle pel país amb el qual l'actor pretén fer, damunt de l'escenari, «una anàlisi sobre la ira que està vivint en aquests moments la societat». Tot seguit ha afegit: «Ens estem separant moltíssim, nacionalistes i independentistes, d'un equip o de l'altre, d'esquerres o de dretes, i no ens estem adonant que ens estem separant i enfadant». Per últim, l'andalús ha resumit que 'Odio' és una «crítica i un monòleg on la gent es farà un fart de riure» independentment de quina sigui la seva opinió respecte a la situació que s'està vivint. 

L'actor carrega contra els mitjans de comunicació

Un tret que caracteritza a Rovira és que es tracta d'una persona molt sincera. És per això que ha confessat que li encanta fer promoció i donar entrevistes quan s'està a punt d'estrenar un treball on ha participat com és el cas de 'Taxi a Gibraltar'. No obstant això, ha declarat que cada cop li fa «més por» participar en aquests actes. En un comunicat que l'actor ha compartit a través de les xarxes socials ha assegurat que els mitjans estan pendents de «quan abaixes una mica la guàrdia, 'col·locar', 'descontextualitzar' o 'tergiversar' les teves paraules».

L'actor s'ha mostrat indignat amb aquest fet perquè ha assenyalat que són coses «que poden fotre la imatge d'un artista o fins i tot tirar per terra el treball de centenars de persones que ho han donat tot per fer una peli». Rovira ha explicat que és quelcom que sovint es repeteix i que ho van tot per treure el «tema polèmic de la setmana» i poder aconseguir un titular que «no té res a veure amb la pel·lícula». Tot i això, Rovira s'ha mostrat positiu i ha afegit que «és una pena» però que «intentarem gaudir d'aquells que estimen la professió i regatejar als vampirs de titulars suculents».


Comentaris

envia el comentari