Dani Rovira en primer pla

Dani Rovira es trenca en parlar del seu càncer: «Anys, mesos i dies»

Dani Rovira va revelar a 'El Hormiguero' com és la seva vida després de superar un càncer

Dani Rovira va tornar aquest dimarts al plató d''El Hormiguero'. Aquesta vegada va acudir a l'espai presentat per Pablo Motos per parlar de la seva nova pel·lícula, 'Mediterráneo'. L'actor i còmic va parlar sobre la tasca humanitària del rescat de migrants i sobre com es pren la vida després de passar un càncer.

'Mediterráneo' tracta sobre la fundació d'Open Arms, l'ONG que va aparèixer després de la situació que es va viure a la zona de Lesbos l'any 2015. El rodatge del film es va haver de retardar per la malaltia de Dani Rovira.

«Jo vaig estar confinat gairebé 6 mesos a casa, i poder arribar a temps a aquest rodatge em feia feliç. Hi ha hagut moments durs, però per a mi cada minut en aquest rodatge ha estat un privilegi», va explicar a Motos.

Dani Rovira: «Per a mi, complir anys, mesos i dies és una sort»

A més, Rovira ha assegurat que «el pitjor moment va ser la baralla contra el rellotge. Jo volia estar a la pel·lícula i vaig arribar a pensar que no arribaria a fer-la».

Al seu torn, Pablo Motos li va preguntar sobre l'estat d'ànim pel qual va anar transitant per culpa de la seva malaltia. Rovira va ser sincer i va confessar que «tots els sentiments del diccionari. Ara, havent-ho superat només tinc sensació de gratitud. És com pujar una muntanya duríssima que costa molt pujar i quan ho aconsegueixes les vistes són meravelloses».

També va ser preguntat pel valencià sobre si va rebre alguns consells del seu cercle més proper. «Que em donés prioritat a mi mateix, i no crec que sigui un acte egoista. Em vaig prioritzar, i a més, vaig tenir molt d'amor a l'entorn... l'amor i la ciència ho poden tot», va dir.

L'actor ha ironitzat que «gràcies» al càncer no havia patit la crisi dels 40. «El meu 40 aniversari va ser una mica atípic, però molt feliç. Per a mi ara complir anys, mesos i dies és una sort perquè tot ha canviat», va recalcar.

Dani Rovira revela els secrets del rodatge de 'Mediterráneo'

A banda de tot això, Dani Rovira també va parlar sobre el rodatge de 'Mediterráneo'. Aquest es va veure afectat per la pandèmia, el càncer de Dani i els atacs de la ultradreta als migrants. Rovira va confessar que van haver de canviar les localitzacions del rodatge i van patir diversos problemes a causa del clima.

El presentador d''El Hormiguero' va indagar sobre quin va ser el moment més complicat del rodatge de la nova pel·lícula protagonitzada per Dani Rovira.

«En el meu cas, va ser una baralla a contrarellotge poder ser-hi i vaig estar confinat més temps que la resta de la gent, vaig estar gairebé sis mesos sense sortir de casa, poder arribar a temps a aquest rodatge em va fer feliç. Hi ha hagut moments durs, però per a mi cada minut de rodatge ha estat un autèntic privilegi», va assegurar Dani Rovira.

Dani Rovira va revelar com va néixer l'ONG Open Arms. «Óscar Camps tenia 15.000 euros estalviats i va convèncer a Gerard Canals per anar-se'n un cap de setmana a Lesbos per veure què estava passant. El cas és que van acabar quedant-se allí diversos mesos i van crear una petita infraestructura», explicava Rovira.

L'actor espanyol es mostrava així d'orgullós de la tasca que estan fent des d'aquesta ONG. «Han passat cinc o sis anys i podem dir que gràcies a ells dos i a tot el que van muntar, han salvat milers i milers de vides a la Mediterrània».

«Óscar Camps és collonut. És una persona molt compromesa, molt generosa i de tracte molt senzill i ho ha fet tot molt fàcil. Si hagués estat algú més dur, m'hauria posat en un compromís», ha subratllat Eduard Fernández, que va acudir aquest dimarts a 'El Hormiguero' al costat de Dani Rovira .

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.