Daniela Blume s'intenta treure el carnet de conduir a 'Matriculats'

L'actriu i presentadora ha estat la convidada especial de l'últim capítol de la temporada de l'exitós programa de TV3

Daniela Blume en una imatge d'arxiu
Daniela Blume en una imatge d'arxiu | Cedida

Daniela Blume ha estat una de les protagonistes de l’últim capítol de la temporada del programa de TV3 ‘Matriculats’. L’actriu barcelonina ha participat en l’espai de la televisió pública catalana totalment decidida a treure’s el carnet de conduir.

La finalista de la passada edició de ‘GH VIP’ va tornar a demostrar que és una dona molt polifacètica, ja que és capaç tant de revolucionar les xarxes com d’ensenyar la seva cara més solidària. Aquest cop va acceptar el repte de posar-se per primera vegada al volant, tot i que ella confessava que: «No sé res sobre la conducció i no m’agrada seguir les normes».

Una primera classe pràctica prou accidentada

Per fer les seves primeres classes pràctiques de conducció Daniela va comptar amb l'ajuda d'un professor d'autoescola, en Ferran. Abans de pujar al cotxe la cosa ja no pintava bé, doncs la col·laboradora de televisió es va presentar amb unes sabates de plataforma. Durant la classe, Blume estava més pendent dels nois que passaven pel voltant que no de mirar a la carretera. «No m'agrada cap», va dir sobre un grup al qual va deixar creuar un pas de vianants. 

Imatge de Daniela Blume durant les seves classes pràctiques
Imatge de Daniela Blume durant les seves classes pràctiques | TV3

Mentre conduïa per la pujada al Tibidabo, la també sexòloga comparava la conducció amb el sexe: «Cal ser suau amb el cotxe, escoltar-lo i donar-li el que vol». A més, aportava la seva original forma d’evitar l’estrès que provoca quedar-se atrapat en un embús: «Esteu tranquils, respireu, masturbeu-vos».   

El seu «esforç» no va ser compensat amb un aprovat

Daniela va continuar les seves classes amb en Ferran recorrent el centre de la Barcelona. La locutora de ràdio va passar per algunes de les vies de la ciutat i per Plaça Espanya, lloc on va suar de valent per incorporar-se a la rotonda

Després d’unes classes pràctiques d’allò més accidentades, Daniela Blume va decidir presentar-se a l’examen teòric. Això si, sense tenir-ho molt preparat: «No porto l’examen com m’agradaria, de fet no he obert el llibre». L'actriu confiava molt en les seves possibilitats però finalment no va tenir sort i va acabar suspenent. «Com que no apte?», s'acaba lamentant Daniela.  


Comentaris

envia el comentari