Logotip Masterchef, el programa de TVE

Torna 'Masterchef': La 9ª edició ja té data d'estrena a La 1

El 'talent' més esperat encén els seus fogons

El format de cuina conegut com a 'Masterchef' ja té data per començar la seva novena edició amb concursants anònims. I és que són molts els fanàtics d'aquest programa els que esperen ansiosos que arribi el dia per gaudir d'un dels formats més vistos de les nits de TVE.

De nou, es tornen a encendre els fogons amb una novena edició, i és que el talent de cuina torna carregat de novetats i amb més ganes que mai a la seva franja 'prime time' de La 1, el pròxim dimarts 13 d'abril, cobrint aquesta vegada el buit que ha ocupat durant la temporada, el programa d'humor 'La Noche D' del còmic i actor Dani Rovira.

A través d'una presentació oficial, TVE ha presentat el programa de 'Masterchef  9', i en ella s'ha ocupat de revelar tant els perfils dels seus concursants així com un avanç i un canvi de requisits que li aportaran un toc de frescor a un dels programes més demandats de la graella televisiva.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ja ho dèiem, i és que el format de 'Shine Iberia' comença un nou camí, una nova edició més, nou en total, amb aspirants desconeguts, fora del focus televisiu i del món del cor i la premsa rosa, just un any després que comencés la vuitena edició, que hem de recordar que, si d'alguna cosa es va caracteritzar, va ser per estar marcada per la pandèmia del coronavirus i la victòria d'Ana Iglesias.

Aquesta vegada, els principals conductors del programa, Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera s'enfrontaran a una nova edició que comptarà amb un càsting més nombrós referent al nombre de participants, i aquesta vegada tot apunta que aquest tindrà un nivell molt més gran. Per tant, tot un atractiu per als espectadors i fanàtics del programa.

El mateix avanç ja ho ha vaticinat, per les cuines de 'Masterchef' podrem veure aspirants de totes les edicions i de la talla de Carlos Maldonado, La Terremoto de Alcorcón o el petit Javier, entre d'altres. I no només ells, sinó que també comptarà amb altres cares famoses, especialment de l'àmbit polític, com a José Luis Martínez-Almeida i Ada Colau.

Un programa d'èxit

Així és, un cop més, TVE inclou en la seva graella, el talent culinari més esperat de la nit. 'Masterchef' s'estrena el 13 d'abril a les 22:10 hores, i ho farà de la mà de setze aspirants anònims totalment decidits a plantar-se el davantal i demostrar qui mana a la cuina.

Les dades no enganyen i la realitat és que aquest 'talent' ha batut tots els rècords pel que fa al càsting amb un registre de més de 70.000 sol·licituds, una xifra que ha doblat a la registrada l'any passat. Així tot, són bones notícies.

I ja ho avisa la cadena, que es preparin els espectadors des de casa, es posin còmodes i gaudeixin perquè per aquest nou lliurament s'esperen rialles, diversió i també algunes llàgrimes i patiment a l'hora d'estar a l'altura i guanyar un concurs en què els aspirants optaran a un premi valorat en cent mil euros, i no només això, sinó que a més tindran la possibilitat de publicar el seu llibre de receptes.

Un gran aparador i una gran oportunitat de cara a obrir-los les portes cap a un futur culinari que tothom que es preï voldria tenir. D'aquesta manera, queden tot just uns dies pel tan esperada estrena de 'Masterchef', pel que de moment, seguirem esperant.