YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Arriba ‘Love Island’, la resposta d’Atresmedia a ‘La isla de las tentaciones’

La presentadora Cristina Pedroche ha confirmat la data en la qual el 'reality' arribarà a Neox

Promoció del 'reality' 'Love Island'
Cristina Pedroche ha confirmat la data d'estrena del 'reality' d'Atresmedia, 'Love Island' | LOVE ISLAND

'La isla de las tentaciones' està a punt d'arribar a la seva fi. Telecinco ja prepara una doble dosi d'infart per a la setmana vinent amb la programació de dues gales que confirmen l'imminent final de la tercera edició.

Davant aquestes circumstàncies, Antena 3 ja té en marxa la seva nova basa per a aprofitar el fenomen fan de 'La isla de las tentaciones' i donar als espectadors un espai amb els mateixos ingredients que ja van triomfar a Mediaset: cites, parelles, convivència 24 hores i conflictes.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ja hi ha data per l’arribada del reconegut ‘reality’ britànic

'Love Island' serà el format internacional d'èxit que arribarà pròximament a les nostres pantalles a través de la cadena Neox, el canal jove d'Atresmedia on s'emetran cinc gales setmanals del concurs.

Es tracta d'un concurs que ja ha triomfat en desenes de països de tot el món i els drets dels quals són propietat de la factoria britànica ITV Studios, que també és propietària d'un altre concurs clau en la graella televisiva actual d'Antena 3: 'Pasapalabra'.

Als Estats Units, Austràlia, Alemanya, Polònia, Holanda, Finlàndia i França, on ha arribat de la mà d’Amazon Prime Vídeo, han estat alguns dels països que apostat per comprar aquest format.

El nou ‘reality’ s’estrenarà l’11 d’abril

'Love Island' arribarà a les nostres pantalles diumenge que ve 11 d'abril a través de Neox i en horari de 'prime time'. La presentadora del programa, Cristina Pedroche, ha estat l'encarregada d'anunciar la notícia amb un missatge publicat a les xarxes socials oficials del concurs.

La col·laboradora de ‘Zapeando’ s'ha convertit en molt poc temps en una de les estrelles del grup de comunicació, que sempre compta amb ella per a participar encara que sigui com a convidada en diversos formats de la cadena. No obstant això, en aquesta ocasió Atresmedia li ha donat una gran responsabilitat com a conductora de programa basant-se en la seva experiència com a presentadora dels últims dos lliuraments del concurs d'aventures 'Pequín Express'.

En què consisteix 'Love Island'? Les diferències amb 'La isla de las tentaciones'

Malgrat les seves similituds amb 'La isla de las tentaciones', la mecànica del nou programa és molt diferent del format de Telecinco i el seu objectiu principal també ho és.

'Love Island' es tracta d'un ‘reality-dating’ xou on els concursants (tots solters) acudeixen per a buscar l'amor. Durant l'estada en la vila, els participants hauran de mantenir cites, participar en jocs i celebrar festes amb l'objectiu d'estar sempre aparellats, ja que qui es quedi sol serà expulsat.

En una cerimònia inicial tots els concursants s'aparellaran en funció al 'feeling' que tinguin a primera vista, però més tard la situació s'anirà complicant per l'entrada de nous concursants que buscaran trencar les parelles ja formades dins de la vila. Els espectadors, des de les seves cases, també jugaran un paper molt important en la mecànica del programa perquè, a través d'internet, podran prendre decisions que condicionaran el format i el futur dels mateixos participants.

Premi de 50.000 euros per al duo que aconsegueixi estar en parella fins al final

Finalment, el duo que aconsegueixi arribar al final serà el vencedor i s'emportarà un premi econòmic que al Regne Unit ascendeix a les 50.000 lliures. Encara que desconeixem quina serà la durada del format, cal destacar que es tracta d'un programa d'emissió gairebé diària (cinc gales a la setmana), l'enregistrament de la qual va pràcticament pegada a l'emissió.

A més, la cadena publicarà contingut inèdit i exclusiu una vegada a la setmana a Atresplayer Premium, una plataforma que compta ja amb més de 450.000 subscriptors. Ara, només queda esperar per a veure si 'Love Island' pot fer-li ombra a 'La isla de las tentaciones', que tancarà la seva edició més reeixida.


Comentaris

envia el comentari