David Broncano en una entrega de premis

David Broncano es molesta amb La Sexta per fer servir els seus monòlegs

L'humorista desaprova la decisió de la cadena de televisió

David Broncano aprofitava la visita de El Gran Wyoming a 'La Resistencia' per opinar sobre un dels continguts que oferirà La Sexta aquest Nadal. Concretament es va referir a la Nit de Nadal, on la cadena ha reunit els millors monòlegs de David Broncano i els emetrà dins d'un especial que han anomenat com 'Nochebuena Broncana'. Aquest fet no ha agradat especialment a l'humorista i ha volgut mostrar la seva sorpresa en el seu programa de Movistar Cero.

Amb un to divertit ha explicat que no sabia si havia gravat algun especial per 'La Sexta' i que no ho recordava, però que després  es va adonar que eren monòlegs de quan 'El club de la comèdia' s'emetia a la cadena d'Atresmedia. Davant això, ha dit que la idea és bona. Reunir sis monòlegs, donar-los un sentit i emetre-ho com si res. 

Vol saber si li pagaran alguna cosa

Aprofitant que tenia de convidat a Wyoming, presentador de la cadena abans citada. Ha volgut preguntar-li si rebria alguna quantitat econòmica per l'emissió d'aquest especial. Davant la pregunta, Wyoming li ha dit que no creu que percebi res més enllà de la felicitat i l'alegria de veure's per la tele. Per últim Wyoming ha fet una reflexió on explicava que tu pots estar sortint per la tele cada dia en repeticions, però a la vegada estar a casa sense veure un euro morin-te de gana.

També et pot interessar...