David Broncano es molesta amb La Sexta per fer servir els seus monòlegs

L'humorista desaprova la decisió de la cadena de televisió
David Broncano presenta amb molt èxit 'La Resistencia' a Cero | GTRES

David Broncano aprofitava la visita de El Gran Wyoming a 'La Resistencia' per opinar sobre un dels continguts que oferirà La Sexta aquest Nadal. Concretament es va referir a la Nit de Nadal, on la cadena ha reunit els millors monòlegs de David Broncano i els emetrà dins d'un especial que han anomenat com 'Nochebuena Broncana'. Aquest fet no ha agradat especialment a l'humorista i ha volgut mostrar la seva sorpresa en el seu programa de Movistar Cero.

Amb un to divertit ha explicat que no sabia si havia gravat algun especial per 'La Sexta' i que no ho recordava, però que després es va adonar que eren monòlegs de quan 'El club de la comèdia' s'emetia a la cadena d'Atresmedia. Davant això, ha dit que la idea és bona. Reunir sis monòlegs, donar-los un sentit i emetre-ho com si res. 

Vol saber si li pagaran alguna cosa

Aprofitant que tenia de convidat a Wyoming, presentador de la cadena abans citada. Ha volgut preguntar-li si rebria alguna quantitat econòmica per l'emissió d'aquest especial. Davant la pregunta, Wyoming li ha dit que no creu que percebi res més enllà de la felicitat i l'alegria de veure's per la tele. Per últim Wyoming ha fet una reflexió on explicava que tu pots estar sortint per la tele cada dia en repeticions, però a la vegada estar a casa sense veure un euro morin-te de gana.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Televisió