David Broncano en los MC Fit Awards en Madrid, el 17 de octubre del 2019

Nova topada de David Broncano amb la policia a ple carrer: «Un altre cop»

El presentador televisiu ha hagut d'afrontar una altra multa de trànsit

David Broncano està sota el punt de mira de la policia. El presentador televisiu té un llarg historial de multes de trànsit que l'ha situat contínuament al focus de les bromes. Sobretot per part dels seus propis companys de feina.

Els membres de 'La Resistencia' aprofiten qualsevol moment per burlar-se dels seus problemes amb la llei i li recorden la quantitat de diners que ha pagat per multes.

Malgrat el fet de no desplaçar-se amb cotxe, el còmic ha rebut nombroses sancions econòmiques per no respectar les normes de trànsit.

Normalment utilitza el patinet elèctric o la bicicleta per desplaçar-se. Dos mitjans de transport d'ús individual que, encara que no ho sembli, també estan subjectes a normes i sancions.

El presentador David Broncano a la sala de premsa durant els 21 Premis Iris de l'Acadèmia de la Televisió a Madrid el dilluns 18 de novembre del 2019.
David Broncano ha esdevingut un dels presentadors més populars d'Espanya | GTRES

L'últim embolic de David Broncano amb la policia per incomplir les normes de trànsit

El 16 de novembre, Broncano va ser enxampat un altre cop per la policia madrilenya. A les 09:30 hores del matí, el presentador es desplaçava tranquil·lament amb el patinet elèctric.

Quan creuava la Costa de San Vicente de Madrid, es va trobar amb uns agents que van ser testimonis de l'acció temerària que va cometre en aquell precís moment.

Pujat a bord del Vehicle de Mobilitat Personal (VPM), l'humorista no va dubtar a fer una maniobra que podia posar en risc la seguretat d'altres vianants.

David Broncano, presentador de 'La Resistència' de Movistar', molt seriós
David Broncano s'ha tornat a ficar en un embolic amb la policia de Madrid | Gtres

Així, va fer diversos cavallets amb el patinet que van provocar la reprimenda per part de la policia local madrilenya. Els agents el tenen fitxat, ja que no és la primera vegada que l'enxampen en plena acció.

«M'han dit: 'David, no et podem estar parant cada dia. Si us plau, para de fer coses amb el patinet ja'. De veritat, anava amb molt de compte, no hi havia ningú... Jo de veritat que no faig res més que fer cavallets amb el patinet. I ara diuen que no es poden fer. Però si és que és maquíssim!», intentava justificar-se el presentador després de veure's obligat a oferir explicacions al seu programa de Movistar Plus.

La nova sanció del llarg historial de multes de David Broncano

Tot i que l'humorista esperava que la infracció no transcendís a la premsa, estava molt equivocat. En aquesta ocasió, una fotografia seva parlant amb els agents al mig del carrer va córrer com la pólvora.

La imatge no només va ser compartida a través de les xarxes socials de 'La Resistència', sinó també en directe des del plató del programa. A més, una persona del públic la va portar impresa en paper.

«Hi ha un noi allà, ensenyant un paper com si fos una targeta vermella... Què vols?», deia abans de confirmar que havia llegit la piulada. «En el meu propi programa! Ai, Déu meu, una altra vegada, verge santa...», assenyalava.

Malgrat la importància que té, David Broncano ja acumula unes quantes multes de trànsit on s'hi ha deixat molts diners.

L'any 2019, l'humorista també va ser enxampat amb els agents després d'anar amb bicicleta per la vorera i amb els auriculars posats.

«Quatre multes m'han posat. M'ha costat 800 euros», va confessar aleshores.

A més, va reconèixer haver estat multat en un mateix tram fins a cinc ocasions per saltar-se el límit de velocitat.

«M'havien posat cinc multes seguides al mateix lloc, al mateix radar, perquè no sabia que n'hi havia un... M'arribaven les cartes a una altra direcció. En dos mesos m'havien tret 3.000 euros», assegurava per deixar constància que no aprèn dels errors.

EL VÍDEO DEL DIA