'La Voz' fitxa David Bustamante com a assessor de Luis Fonsi

El cantant càntabre formarà part de la nova temporada d'un dels programes musicals més esperats

David Bustamante en una imagen en las redes
David Bustamante en una imatge de les xarxes socials | Instagram @davidbusta

L’esperada pròxima edició de ‘La Voz’ arriba amb novetats, i una d’elles és la incorporació de Luis Fonsi com a ‘coach’ i del seu assessor, David Bustamante. Els artistes que ocuparan la cadira de ‘coaches’ juntament amb el cantant porto-riqueny seran Antonio Orozco, Pablo López i Paulina Rubio. La nova temporada de ‘La Voz’ s’estrenarà el pròxim dilluns 7 de gener i canvia de casa: s’emetrà a Antena 3. A més, segons 'La Coctelera', la presentadora Eva González abandonarà les cuines de 'MasterChef' per incorporar-se com a presentadora.  

També et pot interessar: Eva González no va dir a TVE que deixava 'Masterchef' per presentar 'La Voz' 

El nou repte professional de David

David Bustamante es bolca en un nou repte professional després d’haver passat una etapa agitada a causa de la separació amb Paula Echevarría i, més recentment, de la ballarina Yana Olina. Així doncs, a punt de treure nou disc al mercat, David ha acceptat el repte de convertir-se en l’assessor de Luis Fonsi a ‘La Voz’.

I és que el cantant càntabre té molt per oferir a ‘La Voz’, tant per la llarga experiència com a cantant com pel seu paper com a jutge en el també programa musical ‘El número uno’. Concretament, després de les conegudes com audicions a cegues, Bustamante començarà a ajudar al porto-riqueny a escollir als millors del seu equip per aconseguir que un d’ells sigui el guanyador del programa.

També pots llegir: Paula Echevarría i David Bustamante es retroben en l'obra de Nadal de la seva filla

Quins altres assessors hi haurà?

Desvelados los nombres de los asesores de 'La Voz'
Pablo López, Antonio Orozco, Luis Fonsi i Paulina Rubio, assessors de 'La Voz' | Antena 3

 

L’últim que s’ha anunciat és David Bustamante, però ja s’ha donat a conèixer el nom dels diferents assessors que participaran en la nova temporada. Antonio Orozco comptarà amb ‘l’ajuda’ de la cantant Karol G, Paulina Rubio serà assessorada per Antonio José i Miriam Rodríguez, exconcursant d’Operación Triunfo’, estarà amb Pablo López.

Nou disc de David Bustamante

David Bustamante haurà de compaginar aquest nou projecte televisiu amb la gravació i posada a punt del seu nou treball discogràfic. Un àlbum que, com ell mateix va anunciar el passat mes de setembre per xarxes socials, el manté il·lusionat i molt ocupat. Tot indica que no tardarà gaire a sortir, i que es podria fer una presentació inicial en el programa ‘La Voz’ per aprofitar-ne el pes mediàtic.

Amb aquests nous projectes, el càntabre començarà un any en el qual espera ser feliç en tots els sentits: gaudir de la seva feina, sentir el suport de la seva família i persones més estimades, així com poder gaudir d’una etapa més tranquil·la on els mitjans de comunicació no el persegueixin per tot arreu.


Comentaris

envia el comentari