Primer pla de Davd Bustamante en un plató de televisió

David Bustamante es trenca: «Enfonsat en la misèria»

La primera aparició de David Bustamante a MASTERCHEF ha deixat en evidència la mala situació que travessa

La participació de David Bustamante  a 'Masterchef Celebrity' ha sigut tota una sorpresa per als espectadors del concurs culinari. I és que  al primer episodi de l'edició, el cantant va fer unes declaracions que han impactat molt.

Ahir, 13 de setembre, va començar la sisena edició del format de cuina de TVE en el qual es reuneixen persones famoses. Com cada any, les celebrities comencen l'aventura amb ganes i il·lusió i esperant descobrir els reptes que han de superar.

Aquesta nova edició apunta maneres per a ser una de les millors del programa culinari a causa del gran càsting que ha presentat. Entre els concursants es troben la polèmica Victoria Abril o l'estrambòtica Samantha Hudson. A més,  també compta amb una petita representació de Telecinco amb la incorporació de Terelu Campos.

Sens dubte, una plantilla d'allò més completa i versàtil. Al primer programa tots van oferir el màxim d'ells mateixos, però hi va haver una persona que va destacar per sobre de la resta.

David Bustamante va assegurar que la seva experiència a la cuina era nul·la, però va aconseguir posicionar-se com un dels millors gràcies al seu esforç. Tot i així, un retret del jurat va fer que explotés i que fes una declaració que va deixar l'audiència molt impactada.

 

David Bustamante es trenca davant les crítiques

L'artista no està passant pel seu millor moment. La separació de la seva dona i els constants rumors sobre possibles relacions sentimentals han fet que no sàpiga gestionar la pressió.

La persecució de la premsa ja li havia ocasionat problemes, però ara, participar en un dels formats més exigents de la televisió l'ha rematat. Tothom sap que 'Masterchef' és un concurs molt dur on els sentiments afloren a la mínima.

Terelu va arribar a afirmar que era pitjor que 'Sálvame'. Això s'ha demostrat en totes les edicions del programa amb les proves complexes a què se sotmeten els concursants i els àcids comentaris d'un jurat molt exigent.

El cantant va protagonitzar la primera bronca de l'edició amb Pepe Rodríguez. El cuiner li va retreure que fes un mal ús dels ingredients i que els desaprofités.

Aquesta crítica va ocasionar que el càntabre s'atabalés i pronunciés unes paraules que van passar inadvertides per als presents, però no per a l'audiència. Va dir: «Alguna cosa més per a enfonsar-me en la misèria?».

Arran d'això, les xarxes es van incendiar, i van començar a fer-se especulacions sobre els seus problemes personals. Fonts pròximes al cantant asseguren que no està passant per un bon moment i que té problemes que no sap solucionar.

A més, va evidenciar que l'estrès que li suposa el concurs l'està desbordant. Tot i aquesta mala reacció, en finalitzar la prova va rebre una bona crítica per part del mateix membre del jurat que l'havia qüestionat anteriorment.

El jurat va assegurar que la seva actitud i la feina feta durant les proves de cuinat havien estat brillants. De fet, el van assenyalar com el millor aspirant de la prova d'exteriors, cosa que li va assegurar una setmana més al programa.

Van ressaltar el seu esforç i el bon ambient que genera entre els companys. «Fas que els teus companys se sentin còmodes treballant amb tu, i això també és molt important a la cuina», van assegurar.

Després d'això, el cantant, com és habitual en ell, es va posar a plorar i va agrair aquestes paraules. Va confessar que la prova havia estat un gran repte per a ell, ja que considerava que era el més fluix de l'equip.

Sens dubte, David Bustamante està vivint una situació complicada, però participar a 'Mastechef Celebrity' el pot ajudar a superar-ho. Molta gent li augura un bon futur al format i fins i tot ja el proclama guanyador.