Fotomuntatge de David Cantero i el seu fill Álvaro Berro.

David Cantero amaga el seu fill, un famós de Telecinco que no duu el seu cognom

David Cantero se sent molt orgullós d'Álvaro Berro

David Cantero és una de les cares més conegudes de Telecinco i és un dels periodistes més respectats pel públic. Presenta els informatius amb Isabel Jiménez en aquesta cadena, en què també s'ha fet molt rellevant el seu fill. Un jove reporter, anomenat Álvaro Berro, que ha decidit no fer servir el cognom del seu pare per fer la seva pròpia carrera.

Ha pres aquesta decisió perquè no pensin que el presentador l'ha endollat o li ha facilitat la feina. Vol llaurar-se el seu camí per si mateix, encara que, per descomptat, sent un enorme orgull del seu progenitor, que és tot un referent per a ell.

Imatge del periodista Álvaro Berro en una connexió per Telecinco.
Álvaro és una cara coneguda de Mediaset. | Mediaset
 

David Cantero comparteix professió amb Álvaro Berro

David Cantero té tres fills. Dos, Alejandro i Adriano, són fruit del seu matrimoni actual amb Berta Caballero. I el tercer, el més gran, és Álvaro Berro, que va néixer al si de la seva relació amb la productora Carmen Berro.

Álvaro Berro, tenint dos pares treballant al món de la comunicació, es va decantar per compartir professió amb ells. Va estudiar Periodisme a Madrid i només acabar la seva carrera va començar a treballar en mitjans reconeguts del nostre país. Així, ha passat per RTVE, Atresmedia, Movistar i Europa Press.

El 2019 va ser quan va 'aterrar' a Mediaset, on ha desenvolupat tasques com a redactor i fins i tot com a col·laborador. Tot i això, la seva 'fama' li va arribar en el moment que va començar a exercir com a reporter als informatius. Una tasca que l'ha portat a coincidir en directe amb David més d'una vegada.

Això sí, des d'octubre de 2020 exerceix com a tal al programa Cuatro al día, que és presentat per Joaquín Prat a Cuatro.

Álvaro Berro ha optat per utilitzar laboralment el cognom de la seva mare. Ha estat la seva manera de desenvolupar la seva carrera sense ser qualificat en tot moment com a 'fill de'.

Fotomuntatge de David Cantero amb el seu fill Álvaro Berro.
David Cantero i Álvaro Berro són companys de feina. | GTRES
 

David Cantero en més d'una ocasió ha fet servir les xarxes socials per mostrar com n'està d'orgullós del seu fill i de la seva professionalitat. Per exemple, el setembre de l'any passat va compartir una foto d'Álvaro Berro cobrint la notícia del volcà a Cumbre Vieja. Aquesta imatge la va acompanyar del text següent: «Ell vivint-lo de prop i jo orgullós que sigui un bon reporter i una bona persona».

David Cantero i Álvaro Berro, passions comunes

Álvaro Berro, que també ha treballat com a reporter gràfic, no només té en comú amb el seu fill la seva professió sinó també diferents aficions. D'aquesta manera, com demostren a les seves xarxes socials, sabem que tots dos són uns apassionats de l'art en general.

Però encara n'hi ha més. A tots dos els fascina el món de les motos i l'esport en general. Per aquesta raó, tots dos no dubten a compartir imatges gaudint d'aquestes activitats i de la resta de plaers per a ells.

Per descomptat, no podem passar per alt que David Cantero i Álvaro Berro comparteixen una altra cosa més i és el seu atractiu físic. El primer, s'ha convertit en un dels que més passions desperta en l'àmbit televisiu. I el segon, que presumeix de cos als seus perfils, ha arribat fins i tot a exercir puntualment de model.

A més hi ha una altra cosa que també els uneix i és que són força protectors de la seva vida privada. Per això intenten mantenir-la en tot moment allunyada del focus mediàtic. Volen continuar gaudint de la seva faceta personal com qualsevol ciutadà anònim, sense tenir les càmeres al davant.

▶️ Primeras imágenes del rey emérito Juan Carlos I al llegar a España