Primer pla del presentador David Cantero

David Cantero anuncia la seva decisió després de veure's obligat a deixar-ho

David Cantero ha donat la notícia als seus seguidors

David Cantero és una de les cares més conegudes de Telecinco gràcies al fet que està al capdavant dels seus informatius. Un espai que ara ha deixat de forma temporal i no ha dubtat a anunciar-ho a través de les seves xarxes. Ho ha fet per una causa que no ha revelat, però que sabem que és molt important.

Com és lògic, aquesta situació ha generat un gran enrenou entre els espectadors. I és que l'audiència li té un afecte enorme.

David Cantero pren una decisió difícil, però necessària

El periodista és una persona força discreta i li agrada sempre mantenir allunyada la seva vida personal del focus mediàtic. Però, de vegades, no ho aconsegueix, com quan s'ha parlat recentment d'una crisi amb la seva dona. I ara, per si no n'hi hagués prou, ha passat una cosa que l'ha portat a ser notícia per una decisió que ha pres.

En concret, hi ha una situació que l'ha obligat a deixar durant una temporada la seva feina als informatius de Mediaset. La seva absència ha generat un enorme enrenou, per la qual cosa, per evitar qualsevol mena de rumors, ha decidit donar la cara. En efecte, ha fet servir el seu compte a Instagram per explicar el que ha passat als seus seguidors.

El que ha fet ha estat pujar una fotografia d'ell mateix mentre presenta aquest espai. I aquesta l'ha acompanyat del missatge següent: «Aquesta setmana m'he vist obligat a fer una aturada. Però la setmana vinent aquí estaré un altre cop per explicar-vos cada dia el que passa».

D'aquesta manera tan directa, concisa i enigmàtica ha revelat que durant uns dies no estarà present al plató. És més, ha deixat clar que, al contrari que la seva companya Isabel Jiménez, la seva absència no és perquè se n'ha anat de vacances.

Les seves paraules han fet que circulin rumors de tota mena. Unes diuen que es podria haver contagiat de Covid-19, com li ha passat a Jorge Javier, i d'altres que podria tenir un problema personal. I cada cop cobren més força les que indiquen que podria haver patit un revés de salut que no té a veure amb la Covid.

David Cantero a un photocall
David Cantero ha explicat la causa que l'ha portat a allunyar-se temporalment dels platós de Telecinco | Europa Press

 

David Cantero rep l'afecte de seguidors, amics i companys

El madrileny només publicar aquesta explicació ha generat enrenou en xarxes. Sí, perquè aquestes s'han omplert de missatges donant-li ànims en aquest moment que travessa.

Entre aquests comentaris hi ha els del seu programa, el de l'actriu Vanesa Romero o fins i tot el de Colate. Tots ells li han dedicat paraules com per exemple «ànim» i li han enviat emoticones d'un braç fort.

Per descomptat, també ha rebut nombroses paraules de suport i afecte dels espectadors de Telecinco i dels seus seguidors. Exemples són algunes com aquestes: «Ànim, de vegades cal parar per seguir amb més força» i «De vegades cal donar-se un temps. Resulta imprescindible per protegir la salut».

David Cantero
David Cantero està rebent molts missatges de suport i afecte a les xarxes socials | Mediaset

En aquesta mateixa línia en trobem d'altres com «Et trobem a faltar, però el que és prioritari és el que és prioritari, és a dir, tu. Cuida't, t'esperem» i «Espero que no sigui res. Molt ànim i descansa».

Sense oblidar tampoc aquests: «Que millors i ànim, esperem veure't aviat. Els informatius sense tu no són el mateix», «Sigui el que sigui, tu pots» i «Se't troba a faltar molt David. Però el que és realment important és prendre's els descansos que són necessaris».