Primer pla de David Cantero

David Cantero sorprèn en explicar la crisi amb la seva dona Berta

David Cantero té una faceta personal que molt poca gent coneix

David Cantero és d'aquelles persones que transmeten serenitat i confiança, virtuts perfectes per a algú que presenta uns serveis informatius. El periodista madrileny presenta les notícies a Telecinco des del 2010 i abans havia estat a Televisió Espanyola, presentant informatius i al capdavant d'Informe Semanal.

De fet, treballava a la televisió pública des del 1984 fins que va fitxar per la cadena de Paolo Vasile, on treballa actualment. Cantero, que té actualment 61 anys, té una imatge pública molt bona i molt vinculada a la seva professió. A més de la seva faceta periodística, també ha destacat per escriure algunes novel·les i per fer d'actor convidat en programes i sèries, la majoria de les vegades, interpretant-se a si mateix.

Tot i això, en algun moment de la seva vida, ha deixat que es coneguin també detalls de la seva vida personal.

David Cantero i Berta, la seva desconeguda dona

David Cantero té el seu propi perfil a les xarxes socials. És l'espai que el popular presentador fa servir per mostrar aspectes de la seva vida personal i familiar, més enllà del plató de televisió. També fa conèixer alguna de les seves aficions i moments d'oci i diversió que ens mostren la seva cara més humana i quotidiana.

David Cantero fa 25 anys que és al costat de Berta Caballero, la seva dona. El madrileny afirma que ella «m'ha donat el millor en tots els sentits i dos fills meravellosos».

Segons Cantero, ell i la seva parella han passat junts de tot, fins i tot «crisis terribles». També «bons moments, etapes de serenitat i d'incerteses, moments dolços i amargs, però segueixo volent estar cada minut al costat».

Com en totes les parelles, 25 anys de relació donen per a molt. El presentador de Telecinco no té objeccions a reconèixer que no tot a la seva vida conjugal ha estat un camí de roses. Hi ha hagut crisis greus i etapes d'incertesa que, si escau, han contribuït a reforçar aquesta relació.

Ell ho reafirma dient que «no conec millor persona amb qui passar l'existència ni viure un confinament, per llarg que sigui. Soc molt afortunat». La dona de David Cantero fa anys el 2 d'abril i és en aquesta data, quan el periodista sol tenir algun gest públic amb ella.

A més de per la seva dona, també sent devoció pels seus tres fills. Álvaro és el gran, té 30 anys i és fruit d'un matrimoni anterior del periodista amb Carmen Berro. Alejandro i Adriano, de 14 i 16 respectivament, són fills de David i Berta.

Álvaro ha seguit les passes del seu pare i també es dedica al periodisme. Ha treballat també en informatius de Telecinco i malgrat que poques vegades coincideix amb el seu pare, David no pot estar més orgullós d'ell, ja que guarda un record especial del seu naixement.

Quan va néixer Álvaro, David estava fora d'Espanya, treballant com a corresponsal. No va saber el naixement del seu fill fins 24 hores després, gràcies a un missatge que li van poder fer arribar a l'hotel. Que el seu fill gran segueixi els seus passos professionals després d'aquesta primera anècdota just en néixer, és clarament un senyal del destí.

Dibuixos i guitarra, els talents menys coneguts de David Cantero

David Cantero té facetes poc conegudes fins ara i que sorprenen més d'un. A més de ser un magnífic comunicador, el seu talent com a dibuixant és indiscutible.

El seu perfil d'Instagram és ple de dibuixos fets a bolígraf o llapis pel mateix David. Són dibuixos fets en quaderns, amb un cert aire informal, alegre i infantil que reben molts afalacs per part dels seus seguidors.

Fins i tot té un perfil propi amb altres obres d'art realitzades també per ell i molt més elaborades, amb llenços i materials propis de la pintura tradicional.

Cantero també toca la guitarra i és un aficionat de les motos. De fet, ha tingut algun contratemps amb la mateixa i no ha dubtat a aparèixer al plató de Telecinco amb les mans plenes de tiretes.