Muntatge fotos David Cantero

David Cantero trenca el silenci i explica què passa amb la seva dona Berta

El presentador de 'Informativos Telecinco' dona la cara després dels rumors de crisi

David Cantero és un dels presentadors d'informatius més reconeguts i estimats del panorama nacional. El vam conèixer fa anys com a presentador del Telenoticias de La 1, malgrat que quan realment va saltar a la fama va ser quan el van fitxar per presentar Informativos Telecinco.

David Cantero, que sempre ha destacat pel seu talent davant de les càmeres, té clar que no li agrada parlar gaire de la seva vida privada. Això sí, a les seves xarxes socials és freqüent que comparteixi alguna reflexió o instantània sobre el seu dia a dia fora del plató de Telecinco.

David Cantero
David Cantero, presentador de 'Informativos Telecinco', indignat amb els rumors | Mediaset

Generalment, a les seves xarxes socials és força discret, ja que només mostra les seves aficions com el seu gust per la natura, el motociclisme i la seva gosseta. Cal assenyalar que Cantero està casat amb Berta Caballero des de fa 25 anys. I el cas és que el presentador ha hagut de parlar d'uns rumors de crisi amb la seva parella.

David Cantero, indignat després del rumor sobre la seva parella Berta

Aquest no ha pogut suportar les mentides que s'estaven dient sobre ell i Berta i ha parlat alt i clar de la seva situació conjugal.

David Cantero i la seva dona Berta Caballero
David Cantero i la seva dona, Berta Caballero | Europa Press

Està cansat que es parli de la seva vida sobre coses inventades que poden afectar el seu dia a dia amb la seva parella Berta. Ell, que també escriptor, ha fet servir el seu Instagram per desmentir aquells que han llançat aquest tipus de rumor.

«Mostra de com funciona avui dia cert tipus de 'periodisme', en aquests temps de bulos i fakes, en què es tergiversa i interpreta el que a cadascú li dona la gana a la recerca d'un 'clic'. No, no explico cap crisi amb la meva dona perquè tampoc no existeix», comença expressant.

«Aprofitant el post que vaig penjar a l'abril pel seu aniversari, declarant a Berta tot el meu amor i esmentant les crisis i etapes dures i complicades que hem travessat junts en un quart de segle de vida en comú, treuen ara una conclusió completament errònia i publiquen aquesta idiotesa», prossegueix escrivint.

David Cantero surt al pas i clou tots els rumors

A més d'aquestes paraules, el conductor d'Informativos Telecinco posa de manifest una publicació d'un mitjà digital on s'exposa una «crisi amb la seva dona Berta».

David Cantero i la seva dona Berta Caballero
David Cantero i la seva dona, Berta Caballero, no estan passant cap crisi | Europa Press

«Ara, mesos després parlen de crisi amb la meva parella i és del tot fals. És absurd, justament el contrari. No és més que una anècdota, però resulta molest haver de corregir o desmentir aquestes ximpleries», explica Cantero.

Aquesta indignació a les seves xarxes socials ha estat compartida tant per famosos com Melissa Jiménez o Máximo Huerta, com per anònims. Aquest no s'hi ha quedat i ha compartit la declaració d'amor a la seva parella Berta que tant enrenou ha provocat.

«Berta m'ha donat el millor en tots els sentits»

«Aquest és el text que vaig escriure, ara reinterpretat per algun periodista avorrit, atents: Portem junts tota una vida, Berta m'ha donat el millor en tots els sentits i dos fills meravellosos, el millor de la meva vida».

«Hem passat junts de tot, crisis terribles i bons temps. Etapes de serenitat i d'incerteses, moments dolços i amargs, però segueixo volent estar cada minut al costat», diu el text.

▶️ Las facetas ocultas del presentador David Cantero: ¿Qué habilidades tiene fuera de cámaras?

«I no conec millor persona amb qui passar l'existència ni viure un confinament, soc molt afortunat. Avui és el seu aniversari i segueix millorant any rere any en tots els aspectes», finalitza, deixant clar d'una vegada per totes que està perfectament amb la seva parella.