David Carrillo sobre Jorge Javier: «La nostra relació neix de l'admiració mútua»

El jove actor va assistir al plató de 'Sálvame' per promocionar l'obra 'Bellas y Bestias' i per parlar de la seva suposada relació amb el famós presentador

Jorge Javier Vázquez y David Carrillo
David Carrillo desmenteix la seva relació amb Jorge Javier Vázquez | Vozpópuli

Des que el presentador de 'Sálvame' ho ha deixat amb el seu xicot, Paco, amb qui feia 10 anys que convivia, no paren de sortir-li pretendents. Encara que ell reconeix que està sol, que no té cap il·lusió nova i que es dedica a lligar als platós amb els diferents convidats, la veritat és que actualment Jorge Javier Vázquez està solter i no té cap compromís.

Segons ha avançat 'La Coctelera', aquestes últimes setmanes, s'han fet moltes especulacions sobre una possible relació amb David Carrillo ('El Club de Disney'), ja que el polifacètic presentador ha decidit comptar amb ell per una de les seves obres de teatre. El jove va assistir aquest passat divendres al plató de 'Sálvame' per desmentir una possible relació amb Jorge Javier Vázquez i per defensar que havia aconseguit el seu paper a l'obra 'Bellas y bestias' gràcies als seus propis mèrits.

Un flirteig que no va anar a més

«Tu a Jorge, què li has donat?» així va començar l'entrevista iniciada per María Patiño. David Carrillo s'explicava: «els dos ho vam deixar alhora amb les nostres parelles i és veritat que parlàvem per Instagram. Al principi flirtejàvem. Vam quedar un dia per dinar, vam estar tota la tarda junts i ens en vam anar a sopar. Vam acabar pixant-nos de riure. No va passar res més».

Per justificar la seva presència a l'obra, Carrillo, davant les insistents preguntes de la gallega que deixaven entreveure que havia aconseguit el paper gràcies a la relació amb Jorge, va assegurar que «Jorge em va venir a veure més de vuit vegades a 'Hoy no me puedo levantar' i jo tenia un paper protagonista. La nostra relació neix de l'admiració mútua».

David Carrillo en la obra Bellas y Bestias
David Carrillo apareix a l'obra de Jorge Javier, 'Bellas y Bestias' | Bolsamanía

 

María Patiño insistia tota l'estona amb la pregunta. Davant dels rumors d'una possible relació, la col·laboradora volia saber si realment la seva relació sobrepassava el flirteig. El jove va assegurar que reia molt amb Jorge quan quedaven, però que la relació no havia reeixit perquè tots dos estaven en un moment de dol després d'haver-ho deixat amb les seves respectives parelles.

El que sí que va fer a l'entrevista va ser defensar el català amb totes les armes. Carrillo va deixar anar un clar missatge a tots els 'haters': «prefereixo cinquanta mil Jorge Javier Vázquez que a vosaltres», fent referència a totes les persones que criticaven l'amistat entre ells dos.

Més notícies relacionades: «'GH DÚO' ja té data i hora d'estrena»

Les disculpes de María Patiño

La col·laboradora, que desafiava amb les seves preguntes, va rectificar després de les respostes del jove i va assegurar que la seva intenció no era atacar Carrillo, sinó aclarir la situació perquè el jove pogués defensar-se de les crítiques.

Qui és David Carrillo?

Malgrat que la seva fama hagi crescut com una carbassera aquests últims dies, la veritat és que David Carrillo és un rostre molt conegut en el món del teatre. L'antic nen Disney va créixer i va muntar fa dos anys el Teatre de les aigües amb la seva sòcia, Susana Garrote.

David Carrillo forma parte del programa 'Me lo dices o me lo cantas'
David Carrillo és un rostre molt conegut en el món del teatre | Mediaset España

 

Després de nou anys realitzant el musical de gran èxit 'Hoy no me puedo levantar', el jove es va estrenar en teatre amb obres com 'El príncipe i la corista' o 'Éxtasis'. Ara triomfa amb l'obra 'Bellas y Bestias', produïda pel presentador i dirigida per ell, una obra divertida on es parla de les llums i ombres del món de l'artista, cosa que sens dubte Jorge Javier coneix molt de prop.


Comentaris

envia el comentari