Muntatge familia Flores Carrasco (Rocío Flores, Antonio David Flores i David Flores)

David Flores Carrasco i la seva germana li fan arribar un missatge urgent al seu pare

Els nets de Rocío Jurado no poden més i actuen

David Flores Carrasco i la seva germana Rocío són les víctimes col·laterals de les polèmiques que provoca el comportament del seu pare. Antonio David, que sempre ha presumit de ser «bon pare», ignora el benestar dels seus fills a canvi d'uns minuts a la televisió.

Muntatge fotogràfic de Rocío i David Flores
Els nets de Rocío Jurado volen que el seu pare es calmi | La Noticia Digital

Com a mínim, és el que va demostrar quan va acompanyar la seva filla a una revisió mèdica després de la seva operació de pit. Davant la incomoditat dels mitjans allà presents, l'exguardia civil es va encoratjar i va voler enviar un missatge a Sálvame.

Tot i això, Rocío li ho va impedir demanant-li que si us plau pugés al cotxe. I això és precisament el que David Flores Carrasco i la seva germana volen aconseguir. Que el pare deixi d'afegir més llenya a un foc que crema sense control.

David Flores Carrasco i la seva germana demanen al seu pare que es calmi

Els nets de Rocío Jurado estan vivint un dels seus pitjors moments. Des que es va donar a conèixer la ruptura del matrimoni, no hi ha dia que els mitjans de comunicació no busquin cap reacció.

Una situació que ha anat empitjorant després de revelar-se la nova relació de l'excol·laborador amb Marta Riesco. David i Rocío estan dividits en un intent de recolzar Olga Moreno sense que la imatge del seu pare surti mal parada.

Tasca més que complicada si tenim en compte com Antonio David ha estat enfadant a la gent. La família de la dissenyadora està molesta amb l'actitud de l'exguardia civil i s'han declarat en peu de guerra. No estan disposats a perdonar la seva traïció i de mica en mica va prenent forma una nova guerra mediàtica.

Per si no n'hi hagués prou, l'exmarit de Rociíto ha iniciat pel seu compte enfrontaments amb alguns col·laboradors de Telecinco. Antonio David, a qui li encanta ser estar al focus mediàtic, no ha trigat a agafar protagonisme.

Es mantenia en silenci, segons ell per allunyar-se de la premsa i portar una vida tranquil·la, però ha tornat a caure. En va tenir prou ben poc per saltar i carregar, ni més ni menys que contra Jorge Javier i Sálvame .

Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós
Antonio David no està disposat a callar | GTRES

Amb aquesta situació, els fills de Rocío han dit prou i li han enviat un missatge. Volen que el seu pare es calmi i s'abstingui d'afegir-hi més polèmiques per posar punt final als enfrontaments.

La col·laboradora d'Ana Rosa és la que pitjor ho està passant. És a ella a qui li toca bregar al plató amb l'actitud del seu pare i ja no li queden forces.

No és la primera vegada que David i Rocío s'interposen entre el seu pare

Fa pocs dies vam ser testimonis de com Rocío va impedir que el seu pare es dirigís a Sálvame pel que semblava una declaració de guerra. Era la manera que tenia la jove de fer que aixequés el peu de l'accelerador per apaivagar els ànims.

Antonio David Flores i Rocio Flores sortint d'un cotxe
Rocío va impedir que el seu pare parlés sobre 'Sálvame' | GTRES

Tanmateix, no és el primer cop que això passa i és ella la que mostra una mica de sensatesa. Quan l'exguardia civil va reaparèixer a la televisió, va confessar que la seva filla li va demanar que no carregués públicament contra la seva mare.

L'únic que desitgen és que s'acabin els insults i els menyspreus i es posi fi a aquesta guerra mediàtica. No obstant això, cal recordar que la mateixa Rocío més d'una vegada ha estat incapaç d'aplicar-se els seus propis consells.

A l'altra banda hi ha David. Totalment al marge de tot i de tots i sempre al costat d'Olga. Per a ell no hi ha més tranquil·litat que la que troba a casa seva envoltat dels seus.