YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

David Flores Carrasco i Rocío Flores: «Serà el pitjor dia de la seva vida»

Rocío Carrasco explica tota la veritat de la història i assegura que els seus fills patiran molt

Rocío Flores i el seu germà David Flores
Rocío i David Flores viuran el pitjor dia de les seves vides | Instagram

Aquesta nit s'ha estrenat la sèrie documental protagonitzada per Rocío Carrasco: 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. La filla de Rocío Jurado ha trencat el seu silenci i no ha deixat indiferent a ningú. De fet, les xarxes socials i els mitjans de comunicació ja s'han fet ressò.

D'aquesta manera, Rocío Carrasco ha volgut trencar el seu silenci després de 25 anys rebent atacs del seu exmarit Antonio David Flores. Per fi, ha pogut donar la seva versió de la història, que no té res a veure amb el que han estat explicant els seus fills i Antonio David. 

Rocío Carrasco, trencada de dolor

Sempre s'ha dit que Rocío Carrasco és una dona freda i distant, però en la sèrie documental hem pogut veure una altra cara de la filla de Rocío Jurado.


Carrasco s'ha confessat i ha mostrat tot el sofriment que ha anat acumulant durant més de dues dècades. Així doncs, ha explicat els maltractaments que va patir mentre convivia amb Antonio David i la polèmica relació que manté amb els seus fills. I per si no n'hi hagués prou, ha confessat que ha intentat suïcidar-se en més d'una ocasió.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Antonio David Flores surt perjudicat

Antonio David Flores sempre ha titllat a la seva exdona d'infidel i de mala mare. No obstant això, ara hem pogut conèixer la versió de Rocío, que ha aportat documentació i ha deixat molt malament a Antonio David. Tanmateix, Rocío Carrasco ha explicat l'infern que va viure durant el seu matrimoni amb Antonio David, però també després d'ell.

Així, ha explicat que Antonio David també va maltractar-la psicològicament quan van separar-se: «Quan em retornava als nens a la porta de la casa i jo sortia a buscar-los, els feia entrar dins de casa perquè ell m'increpava i m'insultava». A més, ha afegit: «Aprofitava aquests moments per insultar-me i per dir-me 'Te'ls prendré i t'odiaran. Te'ls prendré, filla de puta. Faré que t'odiïn'».

En aquest punt, no ha dubtat en exposar: «Ells no tenien edat per escoltar mentides. Tenien edat de viure i gaudir com dos nens. I quan van ser adolescents exactament igual: tenien edat d'estudiar, de viatjar, de gaudir...».

Fins i tot ha volgut parlar directament sobre la seva filla: «Quan Rocío era petita ja van fer-la responsable del seu germà i de com estava el seu pare. Són coses que no li corresponien per edat. No tenien dret a pertorbar aquest món i el van pertorbar, se'l van carregar. I va tallar el vincle matern». És més, ha assegurat que Antonio David «és una persona que s'ha proclamat com a pare exemplar, meravellós. Només s'importa a si mateix. No li importa res més».

El pitjor dia per als seus fills

Rocío Carrasco ha manifestat que els seus fills han crescut, com tot el país, amb la versió del seu pare: «No té pietat ni amb els seus fills, mai li ha importat el benestar dels seus fills. Això no es fa amb una criatura de cinc anys. No pots traure-li a una nena d'aquesta edat la seva figura materna, per la qual ella moria».

Entre llàgrimes, ha reconegut que «jo soc víctima, però els meus fills també són víctimes d'una ment diabòlica. Antonio David ha aconseguit el que em va dir quan ens vam separar: 'Et cagaràs, Rociíto'. M'ha tret el més important de la meva vida, que són els meus fills (...) Ha fet que m'odiïn i que tinguin aquesta imatge de mi».

Així mateix, ha parlat sobre el seu fill David Flores: «El meu fill és especial i jo sé que m'adora. Jo sé que ell, per la seva situació, és un nen que s'adapta i, gràcies a Déu, és feliç de per si. David no em preocupa menys, em preocupa molt, però sé que ell m'estima i això em dona tranquil·litat».

«Prefereixo que segueixin creient la versió del seu pare perquè el dia que la meva filla s'adoni de tot el que ha passat i del que ella ha format part, i de qui és el seu pare realment, serà el pitjor dia de la seva vida. I no m'agradaria que patís».


Comentaris

envia el comentari