Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.

David Flores, mut pel dineral que guanyarà la seva mare amb la docusèrie

David Flores es prepara per allò que pugui explicar Rociíto sobre la seva família

Rocío Carrasco ja està preparada per a l'emissió de la segona part de la seva docusèrie, En el nombre de Rocío, on promet desemmascarar la seva família.

Així, les primeres bombes no han trigat a arribar, i és que al tràiler mostrava en exclusiva un document que haurà posat contra les cordes el clan dels Mohedano.

«D'ells, no em sorprèn res, és clar que és una punyalada. És gent de la teva sang, és gent que, fins aleshores, eren part de tu, de la teva família», argumenta sobre la seva família.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco, preocupat per allò que pugui explicar-se de la seva família. | GTRES
 

«No els vull al meu costat, és una decisió presa, executada i crec que perpetuada en el temps», insisteix.

I és que té ganes de «netejar de mentides el nom de 'la más grande'. Unes mentides difoses per gent que suposadament estimen, adoren i veneren la meva mare».

Concretament, es tracta d'un testament de Rocío Jurado diferent de l'oficial, en què nomenava la seva filla hereva universal. Què haurà passat perquè l'artista prengués aquesta decisió tan dràstica?

Familiars de Rocío Jurado a Chipiona
El clan Mohedano durant l'homenatge a Rocío Jurado. | CatalunyaDiari
 

«És un testament diferent del testament oficial, ara mateix s'està assabentant una part de la família que existeix això i una altra, que jo ho tinc», assegura a l'avançament que s'ha emès.

Rociíto aclaria que ella «no és aquí per venjar-se, sinó per explicar la veritat». I promet donar una resposta a aquesta i més preguntes.

I insistia que té les seves raons per no voler saber res de la família. «No els vull al meu costat, és una decisió presa, executada i crec que perpetuada en el temps», sostenia.

En aquesta ocasió, Carrasco ja no estarà sola, sinó que comptarà amb l'ajuda de diverses cares conegudes que l'ajudaran a argumentar-ne el testimoni.

Fidel Albiac negocia amb Mediaset

«A l'altre documental no estava sola darrere de les càmeres, però ara no estaré sola al davant», confessava emocionada.

I es tracta de persones que han estat al seu costat incondicionalment durant tots aquests anys i entre els quals hi ha María Teresa Campos, l'alcalde de Chipiona, el germà de Pedro Carrasco, Manolo Sánchez (exrepresentant de Rocío Jurado) o les seves cosines Ani i Rocío.

«Parlaré en nom de la meva mare, perquè s'han dit moltes barbaritats, s'han dit moltes mentides, les han dit la majoria una part de la meva família i crec que ja és hora que se sàpiga la realitat i la veritat», prometia la dona de Fidel Albiac.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco està disposada a desemmascarar els seus familiars. | Telecinco
 

Encara que, lamentablement, aquesta vegada no tindran la mateixa repercussió que l'any passat. Tant és així, que Paolo Vasile decidia relegar la sèrie a un segon pla a la plataforma de pagament de Mitele.

Un fet que ha molestat molt Rociíto i el seu marit, que han decidit renegociar les condicions establertes al contracte.

D'aquesta manera, pretenen elevar el caixet de la filla de 'la más grande' davant la possible repercussió que pugui tenir el seu relat.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
María Teresa Campos ajudarà Rocío Carrasco amb la seva docusèrie. | Europa Press
 

Serà el pròxim dia 17 quan per fi s'estrenin els dos primers capítols de la docusèrie (que posteriorment seran emesos a Telecinco) i després n'oferiran un per setmana, exclusivament a la web.

Tot i això, els espectadors seguiran amb molta atenció cadascun dels detalls que reveli Rociíto.

L'estrena de Rocío, contar la verdad para seguir viva va comptar ni més ni menys que amb més de 20 milions d'espectadors. Encara que tot indica que en aquesta ocasió, i després dels nombrosos escàndols en què s'han vist embolicats, no tindran la mateixa sort.

Recordem que Mediaset muntava tot un espectacle arran de la primera part de la docusèrie, que comptava amb tretze entregues, uns programes especials conduïts per Carlota Corredera, entrevistes i, fins i tot, una recreació de Montealto.

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado