YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els actors de TV3 que estan junts i preparen una novetat que promet

Comparteixen edat, comarca, èxit, somriures, projectes i somnis

L'actor David Solans i l'actriz Mireia Oriol
Comparteixen edat, comarca, èxit, somriures, projectes i somnis | Instagram


No hi ha res com compartir aficions, vocacions, somnis, il·lusions i projectes amb algú que, a més, és la teva parella. És justament el que viuen fa temps els catalans David Solans i Mireia Oriol. A vegades sembla que els astres s'alineïn i és que a l'actor i l'actriu, a part de la seva professió, els uneixen moltes altres coses, com que tenen la mateixa edat o que són de la mateixa comarca: el Maresme.

I, per si no n'hi hagués prou, el seu amor es va gestar també prop d'un escenari. David, conegut en especial pel seu paper a 'Merlí', i Mireia es van conèixer ja fa uns anys, en una obra de teatre on ella era actriu i ell espectador. I tanta unió no podia desembocar en altra cosa que en la fusió del seu talent en projectes compartits com 'Les de l'hoquei' o el videoclip 'La isla', de Dorian. 

La seva compenetració a la feina és també complicitat en la seva vida personal, com demostren diverses publicacions a les seves xarxes socials. I ara, a més, tenen un nou projecte junts.

El que tenen entre mans David Solans i Mireia Oriol

Si alguna cosa té el programa 'Al cotxe!' de TV3 és un entrevistador que se les sap totes per treure suc als seus convidats. I David Solans no ha estat l'excepció. Eloi Vila aconseguia treure-li intimitats com que ara ja no viu per sobre de les seves possibilitats i estalvia, o exclusives com que el jove català té entre mans fer realitat un somni, a més d'un nou projecte junt amb la seva parella, l'actriu Mireia Oriol.

Un David Solans més centrat que mai i que reconeixia haver hagut de parar uns segons alguna vegada davant el xoc que representa la fama sobtada, explicava amb motivació què 'maquina': Fábrica Mudita. Es tracta, en definitiva, d'un somni que ve de lluny, una mena de productora o, com deia el mateix actor, una «fàbrica d'idees» a Barcelona. «És un projecte utòpic i a llarg termini. Trobo a faltar un projecte comunitari d'un grup d'artistes, com la generació del 27», explicava Solans.

I com no podia ser d'altra manera, entre aquests artistes amb els quals compartir recursos i il·lusió, hi ha la seva parella, amb qui està treballant un nou projecte que promet: «Hem escrit una sèrie, que té força bona pinta i em ve molt de gust. Va escriure una obra de teatre i l'hem adaptat a sèrie». Caldrà esperar per veure el fruit d'aquesta talentosa parella de dos.


Comentaris

envia el comentari