La gran decepció de l'audiència amb Carlos Sobera després del programa d'ahir

El programa ha omplert la gala amb vídeos antics i declaracions exclusives

Carlos Sobera tancant la gala 'Terra de ningú. Supervivents 'de el 21 d'abril de 2020
Carlos Sobera s'ha acomiadat de l'audiència | Telecinco

L'expectativa era alta: els finalistes de 'Supervivientes' ja es troben a Espanya i els espectadors esperaven aquesta nit amb ànsia per poder veure on es troben els concursants, per dissipar així les informacions que els situaven en una casa de la serra de Madrid, on es viuria la semi final del programa i que, en principi, està programada per a aquest dijous.

Un programa repetitiu 

Per sorpresa de tots, el programa d'aquest dimarts només mostrava un vídeo dels concursants arribant a l'aeroport de Madrid i una tira de vídeos amb declaracions que se'ls havia gravat a cada un d'ells abans que partissin cap a territori espanyol. Les xarxes no han entès el contingut del programa, que esperaven poder veure en directe als concursants per així començar a escalfar motors per al que serà la gran final del programa.

Una entrevista per videotrucada a Ivana i José Antonio Avilés ha acabat d'omplir el temps del programa, debatent sobre temes que ja han estat tractats al llarg de la setmana i sense aportar conclusions massa crucials.

Carlos Sobera anuncia l'inici de la final per a aquest dijous

Sembla que aquesta monotonia es trencarà aquest pròxim dijous, moment en el qual Carlos Sobera ha anunciat que Jorge Javier Vázquez s'iniciarà la primera part de la semifinal del programa. Tenint en compte això i que Jordi González també es va acomiadar, sembla que dijous viurem la primera part de la semifinal, el diumenge la segona i les gales de dimarts i dijous de la setmana que podrem veure en desenllaç definitiu del programa.

De totes maneres, les dues gales d'aquesta setmana hauran de ser en un recinte tancat i respectant la quarantena preventiva de catorze dies dels concursants provinents d'Hondures. En unes hores veurem com serveix Mediaset aquesta atípica final d'infart.


Comentaris

envia el comentari