Muntatge fotogràfic amb Chabelita i Anabel Pantoja.

La gran decepció d'Isa Pantoja en descobrir el que Anabel li havia amagat

La ruptura d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez ha impactat la família

La ruptura d' Anabel Pantoja i Omar Sánchez ha agafat per sorpresa les seves respectives famílies, que no s'esperaven una cosa així.

Per començar, ni Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales, i ni tan sols Isa Pantoja estaven al corrent de res. Segons Anabel, s'havia posat una cuirassa per evitar que ningú sospités què passava a la seva vida personal.

«Doncs la veritat que no sé res. Me n'he assabentat per la premsa, però òbviament hi parlaré», confessava la dona de Kiko Rivera.

Pla de perfil d'Anabel Pantoja al plató de Sálvame mentre anuncia la seva ruptura amb Omar Sánchez
Anabel Pantoja va estar a punt de cancel·lar el casament. | Telecinco 

Mentre que, per part seva, el cantant desitjava que tot fos una mentida. Sobretot, pel gran afecte que té a l'encara marit de la seva cosina. «Me n'he assabentat avui i em fa molta pena».

«Jo a Omar li tinc molt afecte, a la meva cosina també. Em fa molta pena... Espero que sigui mentida».

Al seu torn, Chabelita tampoc no n'estava al cas, encara que havia de parlar amb Anabel d'una cosa molt important.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja al seu casament
Anabel Pantoja i Omar el dia del casament. | GTRES 

«M'ha enxampat per sorpresa. M'imaginava que era una cosa important perquè Anabel volia parlar amb mi», explicava durant la seva intervenció a 'Ya son las ocho'.

«Em fa molta pena que s'hagi acabat després del casament, que va ser una setmana molt delicada per a ella», recordava la jove.

De fet, Isa va ser l'únic membre de la família, juntament amb la seva parella Asraf Beno i el seu fill Albertito, que van assistir a l'enllaç.

«Per part meva, estic contenta de ser aquí amb la meva cosina Anabel. El meu germà i la meva mare no han pogut ser-hi».

«Jo li faré costat perquè, independentment de tot el que ha passat, crec que es mereix una mica de part nostra», assegurava la noia poc abans de l'enllaç.

La decepció del clan Pantoja davant l'anunci de la separació d'Anabel i Omar

Kiko Rivera decidia no participar en l'esdeveniment, ja que estava massa afectat per la mort de la seva àvia, Doña Ana. I Irene Rosales decidia abandonar l'illa de La Graciosa per tornar juntament amb les nenes i estar al seu costat.

«Veia que no estava bé, però no sabia si era una cosa relacionada amb Omar. L'angoixa que tenia vaig pensar que era per tot el que havia passat aquella setmana», revelava la filla d'Isabel Pantoja.

«Crec que quan es van separar perquè ella havia d'anar a 'Supervivientes' va veure que estava bé sense ell». Després d'aquell moment, la relació entre la parella es va començar a tòrcer.

Primer pla d'Isa Pantoja somrient
Isa Pantoja s'ha assabentat de la separació de la seva cosina per televisió. | GTRES 

«Hi ha un moment que m'adono que no avancem, que és quan ell ha tornat de 'Supervivientes'». Així ho explicava la mateixa Anabel, que assegurava que havia estat decisió seva trencar la relació.

«Abans venia a Madrid només per a la tele, ara s'envolta d'altres persones, que quan Omar se'n va anar, li van mostrar molt suport», sostenia Chabelita.

«Suposo que a Omar, en la seva postura, li hauria agradat que Anabel hagués dit coses bones d'ell. Però és que havia d'explicar per què volia acabar la relació», donava la cara per la seva cosina.

Pel que fa al casament, sembla que no va ser el conte de fades que la Pantojita pretenia vendre mediàticament. «Volia una cosa especial, però íntima, amb dos amics».

«Però la gent va començar a sumar-s'hi i per això vam passar de deu persones a un munt. A més, lluny de casa, jo volia casar-me a Sevilla», argumentava.

«Això, sumat als problemes que vam tenir, que no hi havia manera i semblava una missió impossible», recordava en referència als problemes que va afrontar abans de l'enllaç.

«Volia salvar-ho tot, perquè veia el meu món amb ell. Després del casament, em passa una cosa personal que a mi em distancia. Ell es relaxa, i estàvem junts, però cadascú pel seu costat».