La decisió que acaba de prendre Telecinco i que afecta el futur de Rocío Carrasco

La cadena ha decidit fer una segona temporada de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'

Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci amb la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i està explicant amb detalls com ha estat el seu matrimoni amb Antonio David Flores. Telecinco ha aconseguit arribar als quatre milions d'espectadors gràcies al testimoni de Rocío.


Sens dubte, la repercussió mediàtica ha estat molt superior a l'audiència del programa i en l'actualitat, quan ja s'han emès vuit dels dotze episodis de la docusèrie, encara es generen debats sobre les declaracions de Rocío Carrasco. Amb tot això, Mediaset i Telecinco han pres una decisió que podria confirmar-se en les pròximes hores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i que encara queden quatre episodis per emetre, la cadena no es vol quedar enrere i està fent tot el possible perquè l'audiència segueixi enganxada al relat de la filla de Rocío Jurado. Segons ha informat en exclusiva el tuitaire Jcomunicator, Telecinco, la productora del programa i Rocío Carrasco haurien signat un contracte per produir una segona temporada de la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Tot i que Carrasco no estava convençuda, la cadena ha aconseguit que la protagonista accepti aquesta nova oferta.

Per entendre la predisposició de Rocío Carrasco davant aquest projecte, cal recordar que té una estreta relació amistosa amb alguns dels responsables de la productora. Aquest és el cas de David Valldeperas, director de 'Sálvame' i íntim amic de Rocío. De fet, la bona relació que els uneix es fa palpable en les xarxes socials, on Valldeperas li ha mostrat en diverses ocasions el seu suport.

Forma part de la seva teràpia

Amb l'estrena de la sèrie documental de Rocío Carrasco, els espectadors i analistes van començar a buscar el motiu pel qual l'exdona d'Antonio David Flores va decidir trencar el seu silenci. En un principi, molts creien que ho feia per diners, però la cadena va assegurar que Rocío no va demanar diners i fins i tot van afirmar que ells mateixos van decidir pagar-li. 

Ara haurem d'esperar per saber quines seran les condicions de la segona temporada del programa i què voldrà explicar Rocío. Segurament l'arribada de Rocío és l'inici de molts altres projectes amb Telecinco, ja que en el seu moment va ser col·laboradora i presentadora de diversos programes.  

El temps ens dirà si el futur professional de Carrasco està a 'Sábado Deluxe' o com a presentadora ocasional de 'Sálvame', fent tàndem amb Paz Padilla, Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez, entre altres col·laboradors. Tot i això, cal tenir present que Rocío compta amb el patrimoni que va deixar-li la seva mare i, per tant, no és necessari que tregui profit econòmic de la televisió. 


Comentaris

envia el comentari