La decisió d'Isa Pantoja que ha provocat un terratrèmol a Telecinco

La col·laboradores hauran de rectificar si no volen acabar en un jutjat

Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'
La col·laboradores hauran de rectificar si no volen acabar en un jutjat | Twitter

La nit de cap d'any a casa dels Pantoja continua portant cua. Pràcticament quan ha passat un any des del 31 de desembre del 2019, la festa de l'última nit de l'any a Cantora continua portant polèmica, tanta que fins i tot aquesta podria acabar resolent-se en els jutjats. Aquesta mateixa tarda, María Patiño i Míriam Saavedra posaven en relleu unes informacions que situarien a Isa Pantoja dins d'un cotxe i acompanyada d'una dona molt famosa d'aquest país.

Segons ha explicat Patiño, durant la festa de cap d'any, Chabelita va abandonar l'interior de la casa per a pujar a l'interior d'un cotxe, acompanyada d'una altra dona i que segons sembla, és també coneguda per aparèixer en programes de televisió. Asraf, parella de la filla d'Isabel Pantoja i que es trobava en plató, ha esbossat un somriure, segurament perquè no donava crèdit a la dada de la col·laboradora o bé, perquè no li donava la importància que esperava transmetre la col·laboradora de 'Sálvame'.

Per la seva banda, Míriam Saavdera, ha volgut involucrar a Chabelita amb una celebració paral·lela i que s'estava duent a terme entre dues noies, dins d'una de les habitacions de Cantora. Aquestes dues dades han estat recepcionades per la mateixa Chabelita, la qual ha anunciat serioses mesures contra les dues tertulianes.

Chabelita pretén portar a María Patiño davant un jutge

Quan passaven uns minuts de dos quarts de vuit de la tarda, Kiko Hernández llegia un burofax que arribava a Telecinco i que afectava directament a Patiño i Saavedra. En aquest, l'advocat de Chabelita anunciava que si les dues col·laboradores no rectificaven les seves informacions, aquestes serien demandades per perjudicar la imatge pública i l'honor de la seva representada. 

De moment, tant María Patiño com Míriam Saavedra han rebutjat corregir les seves informacions i s'han ratificat en les dades que han explicat. Veurem llavors com es resol en els pròxims dies aquest tema i si fa falta que acabin arribant als jutjats.


Comentaris

envia el comentari