La reacció de Rocío Carrasco a les llàgrimes de Rocío Flores en directe

Jordi González va contactar amb la filla de Rocío Jurado després de la gala de 'Supervivientes'

Rocío Carrasco en una imatge d'arxiu
Jordi González va comunicar-se amb Carrasco després de les paraules de la seva filla | CatalunyaDiari

Fa uns dies, el programa 'Supervivientes' va viure un moment realment emotiu i interessant que li va comportar una important audiència. El que va succeir va ser que Rocío Flores, aprofitant que era el dia de l'aniversari de la seva mare Rocío Carrasco, va decidir enviar-li un missatge de felicitació. Així, sense poder evitar les llàgrimes, li va enviar els seus millors desitjos i fins i tot li va deixar una porta oberta a una futura reconciliació.

No obstant això, fins al moment, la seva progenitora no ha fet res per intentar arreglar les coses. I això que l'audiència esperava que potser a la gala d'ahir diumenge, aprofitant que era el Dia de la Mare, pogués prendre la determinació de cridar a la seva filla o fins i tot d'enviar-li un missatge encara que fos de manera indirecta, però no va ser així.

La trucada de Jordi González a Rocío Carrasco

Després del missatge de la jove, el presentador de la gala dels diumenges del reality, Jordi González, es va posar en contacte amb Carrasco per posar-li a l'abast de la mà un possible acostament. Davant aquesta situació, la filla de Rocío Jurado ha pres una decisió. Quina? Mantenir-callada, com és habitual en ella. Així, de moment, prefereix no entrar en el 'joc mediàtic' i no manifestar-se a l'respecte ni per bé ni per mal.

I així sembla que seguirà sent, almenys mentre duri el reality. Després que la seva filla acabi la seva participació a Hondures potser pugui decidir, després de les declaracions i peticions de la jove, d'anar fent les primeres passes per apropar postures. No obstant, caldrà esperar per veure si això succeeix.

La veritat és que cada vegada hi ha més rumors que Rocío Carrasco s'està 'emocionant' amb les paraules del seu vástaga i això podria fer que decidís reconciliar-se amb ella. Bona mostra d'això van ser les paraules de Carlos Sobera, presentador de les gales dels dimarts de 'Supervivientes' que després de les últimes declaracions de la jove li va dir: «Si ens ha vist, que segur que sí, la teva mare s'haurà commogut igual que nosaltres. Crec que quan tornis de 'Supervivientes' tindràs una oportunitat de retrobar-te amb la vida».


Comentaris

envia el comentari