YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Dràstica decisió de TVE amb 'OT 2020'

La gala d'aquest diumenge traurà de dubtes els espectadors

TVE no està complint les expectatives d'audiència d'OT 2020', tot i que les dades no són desastroses. La cadena no es conforma i està intentant buscar la manera de rellançar l'edició d'enguany del 'talent show'. Les veus i tècniques de cant dels artistes concursant seguiran sent l'essència del programa, però es donarà cabuda a certs detalls, que en altres edicions han passat totalment desapercebuts a les gales però que aquesta vegada prendran rellevància.

La promoció que ha fet TVE de les novetats ha fet saltar totes les alarmes i sospites d'un total gir argumental del programa. Les polèmiques i històries entre els joves i el seu dia a dia en la convivència podrien prendre ara protagonisme, a banda de l'evolució professional com a cantants que els joves experimentin durant la seva estada a l'acadèmia.

Sortides de to, parelles i esbroncades

El vídeo promocional en qüestió rebusca entre els sentiments, emocions i en tot allò que no es veu de dins l'acadèmia, lligat també però en un segon pla al talent musical dels concursants. Mostra, per tant, un possible canvi de plans en l'estratègia del format, que seria només novetat en les gales televisades, tenint en compte que a les xarxes socials ja apareixen diàriament totes les històries, tensions i moments que viuen els concursants.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari