IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La decisió d'última hora de Mila Ximénez que sorprèn tothom

Ningú s'esperava aquest canvi d'opinió

No és cap notícia nova que Mila Ximénez va acabar molt farta de la seva participació a 'Gran Hermano VIP' i que és per aquest motiu que va rebutjar entrar al nou format 'El tiempo del descuento', creat per lidiar possibles conflictes que tinguessin entre els concursants.

Durant els seus primers dies fora del concurs, ha hagut de veure's cara a cara amb els seus companys de 'Sálvame', els quals es van mostrar molt crítics amb el concurs que estava fent la col·laboradora. Però sembla que aquest front ja s'ha solucionat, i després d'uns quants programes parlant del tema no hi ha res més a dir.

Ara sembla que Mila ha vist que 'El tiempo del descuento' és més senzill del que s'esperava i això l'hauria animat a prendre una decisió que es va notificar poc abans d'acabar la gala celebrada diumenge a la nit.

Mila entra a 'El tiempo del descuento'

Jorge Javier Vázquezha aprofitat l'ocasió per tornar a preguntar a Mila si acceptaria tornar a la famosa casa de Guadalix: «Estàs disposada a entrar a la casa?» preguntava Jorge i Mila contestava: «Tu vols que jo entri?». El presentador explicava que «m'agradaria que entressis» i la col·laboradora responia «doncs entrem a la casa».

Una resposta que era ovacionada per tot el públic present al plató i també pel mateix presentador. Sembla que la periodista ja no té por de trobar-se amb el seu enemic, Hugo Castejón, i que això l'hauria ajudat a prendre la decisió. Mila s'incorporarà aquesta mateixa setmana al concurs.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari