Primer pla de Gloria Camila.

«Gloria Camila és una ingènua si continua confiant en el que explica Antonio David»

La filla d'Ortega Cano ha quedat al descobert pel seu ex, Kiko Jiménez

Kiko Jiménez ha tornat a la càrrega contra la seva ex, Gloria Camila. De fet, ell va viure de prop tot el que es parlava o comentava sobre Rocío Carrasco i la seva parella, Fidel Albiac, dins del clan.

Així, el jove s'ha pronunciat sobre les últimes acusacions que emetia la filla de «la més gran» contra Fidel.

Gloria confessava que havia arribat a escoltar comentaris despectius en contra seva i del seu germà. A més, explicava que Albiac s'hi referia com 'els immigrants'.

El pitjor de tot és que, suposadament, havia pressionat el seu pare perquè abandonés la casa de 'Montealto' el més ràpid possible.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Gloria Camila i José Fernando Ortega
Fidel Albiac hauria fet comentaris despectius contra Gloria Camila i José Fernando. | Catalunya Diari 

Aquestes declaracions han suposat l'última espurna perquè la situació exploti pels aires, just abans que s'estreni l'esperada segona part de la temuda docusèrie.

Rociíto preferia mossegar-se la llengua i deixava clar que contestaria a la seva germana en el seu moment i amb proves contundents.

Tot i això, sembla que Kiko Jiménez se li ha avançat i ha explicat d'on venen aquestes paraules.

«El que va dir Gloria Camila, dels immigrants, li arriba de part d'Antonio David», ha volgut deixar clar el jove.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i Rocío Carrasco
Gloria Camila i Rocío Carrasco estan més enfrontades que mai. | LND 

Carregava contra la seva ex i assegurava que «és tan ingènua que segueix pensant que el que explica Antonio David és veritat».

Jiménez ha revelat la manipulació a què es veien sotmesos per part de l'exguàrdia civil en diverses reunions familiars.

«Es parlava de Fidel, de Rocío Carrasco, i la imatge que donava era que és molt egoista, anava molt a la seva, obsessionat amb la Play», explicava.

«Fidel us tracta d'immigrants, heu vingut de fora i no us corre la sang per les venes de La Jurado. Creieu que ell no n'és conscient?», arribava a insinuar el pare de Rocío Flores.

Kiko Jiménez destapa el responsable darrere de les acusacions de Gloria Camila

A més, deixava clar que «Fidel estava obsessionat a tenir Rocío Carrasco només per a ell i volia treure's els nens del mig».

Antonio Rossi, des de 'El Programa de Ana Rosa', donava una altra versió i explicava una anècdota que va viure a Houston amb Fidel Albiac. Però en aquell moment ningú se'l creia. 

«Ho he explicat tantes vegades que em puc remuntar al 2009».   Li he preguntat a Ortega Cano que, per cert, em va dir que no ho sabia», sostenia el periodista.

«Això és una cosa que visc en primera persona, és una realitat meva. Any 2006, estic a Houston enviat per aquest programa i, en un moment determinat, a les portes de l'hospital».

La propietat de Montealto de Rocío Jurado està abandonada actualment.
La propietat de Montealto de Rocío Jurado està abandonada actualment. | Mediaset 

«Fidel estava davant meu i d'algun company més. Em va impactar el comentari que va fer», confessava Rossi.

«No recordo el context. No recordo si va ser una broma, però va impactar tant que, des d'aleshores, ho he explicat com a anècdota a companys i amics perquè em va deixar sorprès».

Sembla que el periodista no entén «l'enrenou que s'ha generat ara arran d'aquestes declaracions. En el moment en què ell va fer públic el succés ningú no li va donar veracitat ni tampoc importància».

José Fernando i Gloria Camila sempre han estat units
Gloria Camila i José Fernando lamenten el tracte que reben de la seva germana. | GTRES 

«Això s'ha preguntat a la família durant els darrers catorze anys», incidia María Patiño des de 'Sálvame'.

La tertuliana feia referència alhora a una entrevista que protagonitzava Amador Mohedano i que hauria pactat amb Antonio David.

«S'ha preguntat públicament moltes vegades, però mai no ho van pactar. El que van pactar era el maltractament que Fidel donava als nens», aclaria.

«Almenys, fins que a Amador li pregunten: 'tu creus que si aquests nens haguessin estat maltractats, Antonio David no hauria interposat una demanda contra ell?».