Paz Padilla en una presentació de teatre a Madrid

Demanen l'acomiadament de Paz Padilla per fer broma dels bombardejos a l'Afganistan

Paz Padilla torna a ficar la pota a 'Sálvame' i fa broma sobre la crua actualitat de l'Afganistan

Sembla que Telecinco no li exigeix només professionalitat a Paz Padilla per presentar Sálvame. També li exigeixen ser polèmica pràcticament cada tarda per acabar sent la protagonista dels titulars. Com a prova d'això podem veure què ha passat aquest dimarts a la tarda mentre es trobava presentant el programa de les tardes. Kiko Hernández interrompia la conversa de plató per anunciar alguna cosa.

Segons ell, acabava de rebre la bomba informativa de l'estiu. Una afirmació que ha servit a la presentadora per fer una desafortunada broma i que s'ha colat pels micròfons de plató. Quan Kiko ha dit que tenia la bomba, Paz ha afirmat que si eren les bombes afganeses, fent una clara referència a la delicada i dramàtica situació que s'està vivint.

El poble afganès no ho està passant gens bé, però la de 'Sálvame' sembla que és aliena completament al drama humanitari i que està mobilitzant a tot el país. El pitjor de tot això és que la presentadora segurament ha fet aquest comentari sense pensar-ho i de manera inconscient, però a hores d'ara ja no hauria de cometre aquests errors.

Paz, després de fer aquest apunt, ha esbossat un somriure, no sabem si nerviosa, però que ha acabat de caldejar els espectadors i que no entenen com es tolera això.

La presentadora no es talla en fer broma sobre temes que provoquen una gran sensibilitat entre la població. Ja s'ha convertit en habitual veure la còmica passant-se de la ratlla i excedint-se en els seus comentaris en directe. Una cosa que, segons sembla, convenç als seus caps, però no a l'audiència, que considera que en ocasions les seves valoracions estan fora de lloc.

No sabem si tot es tracta d'una estratègia de Padilla per estar constantment en primer pla, però el més curiós és que, quan se la qüestiona, s'ofèn desmesuradament. De fet, ella mateixa ha afirmat a la televisió que les xarxes socials són l'infern. Sense tenir en compte que ella mateixa dedica hores i hores a crear contingut per després publicar-lo a les seves xarxes socials.

De moment la presentadora no s'ha retractat ni ha demanat disculpes per aquest comentari i que és zero empàtic amb la situació que s'està vivint a l'Afganistan. I sobretot amb els drets de les dones i que s'estan veient del tot vulnerats davant la indignació de tot el món.