Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Demanen el cap de Paz Padilla a ‘Sálvame’: «No sap del que parla»

Els espectadors s’han queixat de la falta de tacte per part de la presentadora

‘Sálvame’ és tota una tómbola per als espectadors, perquè és pràcticament impossible encertar qui serà el presentador que es farà càrrec del programa en cadascuna de les tardes que s'emet. Aquest divendres l'elegida per la direcció ha estat Paz Padilla, que encara que ja porta diversos anys presentant l'espai, no acaba de trobar el seu lloc i són molts els espectadors que sense cap mena de pudor, afirmen preferir a altres presentadors com Jorge Javier Vázquez o Carlota Corredera.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els espectadors estan farts que Paz Padilla es presenti en el plató del programa sense haver-se vist la resta de programa ni sense haver-se informat dels temes que es tractaran. Perquè al final les seves intervencions acaben sent preguntes als col·laboradors sobre temes que ja s'han emès i que ja se saben, però que ella desconeix per estar totalment aliena a l'actualitat de la premsa rosa.

Els espectadors de 'Sálvame' carreguen contra Paz Padilla

De fet, la mateixa presentadora ha assegurat en moltes ocasions que no li interessa el món del cor, alguna cosa que no s'entén tenint en compte que en l'actualitat està presentant ‘Sálvame’ uns dos o tres dies per setmana. Però això sembla que no li importa a la còmica i que fent oïdes sordes a l'audiència continua dinamitant el programa de preguntes sense sentit i sense gens de por de preguntar evidències, davant la sorpresa dels seus companys i dels seguidors de ‘Sálvame’

Aquesta ignorància per part de la presentadora no tindria la menor importància si no fos per la serietat i la importància que tenen alguns dels temes que s'estan tractant últimament al programa de Telecinco. Aquest és el cas de la docusèrie de Rocío Carrasco i que en l'actualitat ocupa hores i hores de ‘Sálvame’, per la qual cosa se'ls demana a tots els col·laboradors que vagin a treballar molt xopats del tema per a poder aportar noves dades i opinions consistents.

Alguna cosa que sí que compleixen els tertulians, però que no coincideix amb la ignorància per part de Padilla i que li dóna absolutament igual com quedi el programa davant els ulls dels espectadors i també dels seus caps que, segons sembla, els és igual que la presentadora no estigui a l'altura de les circumstàncies. Amb aquesta mena de coses és quan gana molt més pes el paper de Carlota Corredera, qui està molt més ficada en l'assumpte, actuant amb molt de tacte i delicadesa, alguna cosa que també se li exigeix a Padilla i que segons sembla, brilla per la seva absència en cadascuna de les seves aparicions televisives.

Li exigeixen que tingui més tacte

A més de la falta d'informació amb el qual treballa Paz, els espectadors li demanen que almenys actuï amb tacte i que no s'atreveixi a fer judicis de valors, posant en dubte el paper de Rocío Carrasco i traient l'anegueta sempre que pot a favor d'Antonio David Flores. Alguna cosa que li fa trencar la línia editorial de la cadena i que demana als seus treballadors que siguin empàtics i que opinin des d'aquesta empatia tan necessària per a entendre el relat de Carrasco.

El pitjor de tot és que la presentadora aprofita la seva ignorància per a fer preguntes molt malintencionades i que busquen continuar tirant per terra l'esquinçador testimoniatge de Rocío Carrasco. La seva bona sintonia amb Antonio David Flores era més que evident en pantalla. De  fet, era l'única presentadora que li tenia afecte, perquè tant Jorge Javier com Carlota ja han dit públicament que treballar amb ell era una de les pitjors coses que tenia el programa. De fet, Corredera va afirmar  que quan fins i tot Antonio David no havia estat acomiadat de la cadena, no va poder dormir en pensar que l'endemà de l'emissió de la docusèrie li tocaria compartir plató amb ell.