Demanen a Change.org que Belén Esteban sigui expulsada de la televisió

L'autor de la iniciativa «Fora Belén Esteban de la televisió» considera que és «xarona, maleducada i inculta», a més d'un mal exemple pels més joves

Imagen de archivo de Belén Esteban durante su concurso en 'GH VIP'
Imatge d'arxiu de Belén Esteban durant el seu concurs a 'GH VIP'. | Telecinco

Belén Esteban es troba en un moment no massa bo de la seva carrera professional. Per un costat, continua al peu del canó com a col·laboradora de 'Sálvame' sent un dels rostres més estimats de Telecinco. Tant és així que inclús s'està planejant realitzar una secció d'entrevistes on ella serà la protagonista mentre va conduint un vehicle. Aquesta és la nova proposta del programa per aconseguir més audiència, però per molts teleespectadors, no tot val.

Sembla que, «la princesa del poble» estaria guanyant cada cop més detractors fins al punt de voler que marxi completament de la petita pantalla. Així ho demostra una nova iniciativa creada per la plataforma Change.org titulada «Fora Belén Esteban de la televisió». El propòsit és aconseguir 5.000 signatures i mentre s'escriuen aquestes línies ja s'han aconseguit les 4.000.

«Fora Belén Esteban de la televisió»

L'autor de la petició ha pres la decisió de demanar l'acomiadament de Belén Esteban de televisió, ja que va apunta que està «ofès amb aquest personatge televisiu, que l'únic que ha fet a la seva vida ha estat tenir un fill amb un torer i així convertir-lo en el seu negoci, és xarona, maleducada i inculta i és vanaglòria d'això, no aportant gens a la societat».

D'aquesta forma, mostra la seva preocupació per la influència de Belén Esteban sobre els joves: «Som molts els que pensem que poden perjudicar seriosament als nostres joves volen seguir el seu exemple, ja que T5 la cadena de televisió on treballa està obstinada a vendre una imatge d'aquesta senyora totalment distorsionada de la realitat, donant a entendre que és una gran mare i una lluitadora».

Considera que és un molt mal exemple per als joves

Es descriu a Belén Esteban com una persona «xarona, maleducada i inculta». Però a més, l'autor de la iniciativa a Change.org que demana l'expulsió de la de Sant Blas de la televisió, fa una al·lusió al passat amb les drogues: «'Ex-Toxicòmana' encara que no li agradi reconèixer-ho, ja que encobreix la seva addicció sota la frase 'vaig estar malalta' i a més a això li podem sumar que és una defraudadora d'impostos».

Per tot això, demana «que desaparegui de la televisió, ja que la seva conducta és totalment inadequada per no saber fer el seu treball i sent un exemple totalment inapropiat i perjudicial per als nostres joves».


Comentaris

envia el comentari