IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Demanen l’expulsió immediata d’una concursant d’OT

Els responsables del programa encara no s'han pronunciat al respecte

La polèmica no ha trigat a aparèixer a 'OT 2020', i és que els concursants no s'estan comportant de la millor manera. Noemí Galera va esbroncar el grup, advertint-los que la pròxima vegada hauria d'imposar sancions individuals, però com gairebé tots els espectadors van deduir, el missatge anava dirigit a Eli. La jove canària no ha estat gaire encertada amb els seus comentaris i gestos, provocant cert malestar entre els seus companys.

Tant és així, que les xarxes s'han mobilitzat i els espectadors amenacen de boicotejar la següent gal·la si no es prenen mesures amb Eli. En aquest sentit, diversos usuaris han iniciat una campanya per tal que els responsables del programa expulsin a la concursant pels seus comentaris ofensius. 

Eliminació disciplinària

Mitjançant el hashtag #EliminaciónDisciplinariaELI, podem veure alguns comentaris desagradables de la concursant, com una broma dirigida als malalts de càncer. De moment, el programa no s'ha pronunciat al respecte, però és previsible que els responsables del mateix intercedeixin per evitar comportaments així en un futur, més considerant que es tracta de la televisió pública.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari