App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

L'audièndia demana l'expulsió immediata d'un concursant de 'La casa fuerte'

Un dels concursants del reality ha protagonitzat una escena que ha indignat les xarxes

Imatge del nou 'reality' de Mediaset: La casa fuerte
El nou 'reality' de Mediaset està sent tot un èxit | Mediaset

Els teleespectadors estan demanant l'expulsió de Jaume Ferre de 'La casa fuerte'. I és que molts dels fanàtics de 'Supervivientes' venien temps avisant que el caràcter real de Jaume Ferre no és el que es deixava veure a la idíl·lica illa hondurenya. Una cosa que, per a molts, s'ha demostrat al programa. L'andalús està participant en aquest 'reality' juntament amb altres 13 concursants on, aparellats, han de conviure en una vila, i els problemes ja han començat a sorgir i, a més, de la pitjor manera que podríem haver imaginat.

Jaume Ferre ha tret el seu costat més agressiu, cosa que no ha agradat als espectadors de 'La casa fuerte'. Tot va sorgir arran d'una prova per parelles. En ella, havien de realitzar la millor paella i el tiramisú més saborós. Enmig de la cocció, Jaume Ferre i la seva parella, Cristina, van començar una discussió, i Maite Galdeano no va dubtar a intervenir davant els crits de Ferre.

«¡Com crida, escolta!» clamava Maite, sense ni tan sols intuir la que li venia a sobre. I és que aquestes paraules han desencadenat la fúria de Jaume Ferre, que no ha tingut cap inconvenient a enfrontar-se a Galdeano.

«Mira Maite, no et posis en les converses meves i de la meva núvia. A mi no m'escalfis els ous!» ha començat amenaçant l'exconcursant de 'Supershore'. Cristian Suescun no va dubtar a contestar-li que es tranquil·litzés, però això no va fer més que avivar el foc. «No et posis en les converses! Ni tranquil ni merdes!» continuava cridant Ferre.

 

L'audiència demana l'expulsió del concursant

'La casa fuerte' és un programa molt comentat en xarxes, i els seguidors no han dubtat a demanar l'expulsió de Jaume Ferre per la seva agressivitat: «a Supervivientes m'encantava però el que acabo de veure m'ha donat molt fàstic», «ja era hora que Ferre tragués el seu veritable jo, estem farts del seu paperot»,«és un agressiu i fins hi tot fa por, com es pot posar darrere de les càmeres si davant s'ha posat així. Sense paraules», són alguns dels molts comentaris i crítiques que ha rebut.