Demanen l'expulsió immediata d'un concursant de 'Supervivientes' per un tatuatge nazi

Els usuaris de Twitter asseguren que Carlos Alba llueix dos tatuatges nazis i, a més, segueix a Santiago Abascal a les xarxes socials

Aquesta nova edició de 'Supervivientes' està generant molt enrenou per la presència d'Olga Moreno a Hondures i les diferents disputes que es generen entre concursants com Marta López i Melyssa Pinto o fins i tot el protagonisme que adquireixen altres com Antonio Canales per la seva suposada amistat amb Fidel Albiac i Rociíto.

No obstant això, s'ha apreciat un detall que podria canviar el concurs; Carlos Alba ha estat acusat de mostrar tendències nazis.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlos Alba llueix tatuatges amb simbologia nazi

Aquesta nova edició està trencant totes les regles. De fet, molts concursants no van poder saltar lliurement de l'helicòpter i van haver d'esperar la decisió de l'audiència en el vaixell encallat del capità Morgan. Aquest ha estat el cas de Carlos Alba, que ha patit les condicions extremes. 

Així, el cuiner ha mostrat la gran felicitat de poder ser un concursant de ple dret. Ara bé, la direcció del programa ha de fer front a una nova polèmica, ja que els espectadors han denunciat que Carlos llueix tatuatges amb simbologia nazi. En concret, es tracta de l'àguila del partit nazi, i també una creu de ferro, condecoració honorífica que es lliurava als alts comandaments de l'exèrcit en aquesta època.

Des que va acabar la Segona Guerra Mundial, la ideologia nazi i totalitària ha estat rebutjada per incitar a l'odi i pels ideals que representa sobre el poder i el control de les masses. Per tant, molts teleespectadors han exigit que Carlos Alba sigui expulsat del programa.

I, com era d'esperar, les xarxes s'han fet ressò ràpidament de la qüestió. A més, des de la seva arribada al 'reality', l'actitud del cuiner ha estat titllada de masclista en diverses ocasions. Sobretot, després que afirmés que «és un repte haver estat en un vaixell amb tantes dones. Ell és la meva ànima bessona. Ens compenetrem molt bé», deia en referència a Agustín Bravo, amb el qual ha forjat una gran amistat.

Després de sortir a la llum les acusacions cap a Carlos i la seva suposada ideologia, s'ha generat una allau de crítiques. «El millor de tot és que no em sorprèn, és molt misogin, ja se li veu de quin peu coixeja», es pot llegir a Twitter. «Per què no em sorprèn? També porta tatuada la creu de ferro nazi».

«Que aquest tipus d'ideologia no mereix una representació pública, molt menys després de tot el que va causar. A sobre és votant de VOX, així que aquests tatuatges sí que estan fets amb aquesta intenció. A sobre són dos, massa casualitat. Ho sento, però no», han comentat. A més, Carlos segueix a Santiago Abascal a les xarxes socials.

No obstant això, hi ha gent que assegura que ha estat una interpretació errònia dels tatuatges. «Aquí la gent és culta per al que vol i inculta per al que no convé. L'àguila significa poder imperial en l'imperi romà i la creu de ferro és una creu dels templers. Informeu-vos i no sigueu manipulats. A més, perquè us importa la seva ideologia política?», ha sentenciat un altre usuari. Amb tot això, ara cal esperar per veure quines mesures pren la direcció del programa. 


Comentaris

envia el comentari