Imatge d'arxiu de Jordi Cruz

Demanen l'expulsió de Jordi Cruz de 'MasterChef' després dels seus últims atacs

La nova temporada del programa culinari arribarà aquesta tardor i tornarà a tenir enfrontaments polèmics

La nova temporada televisiva ja gairebé és aquí amb l'arribada del mes de setembre, amb l'objectiu de retornar la televisió a la seva 'normalitat' habitual, sempre que la pandèmia de coronavirus ho permeti.

Una de les grans apostes de RTVE per a aquesta tardor, com ja és habitual cada any, és la nova temporada de 'MasterChef Celebrity', un dels pocs grans èxits que li queden a la cadena en la seva pitjor època en relació amb les seves audiències. 

Aquesta nova temporada ja ha confirmat grans personatges del món televisiu, cinematogràfic, artístic i de l''star system' espanyol, amb noms com Florentino Fernández, Melani Olivares, Ainhoa Arteta, la Terremoto de Alcorcón o Jesús Castro. 

Precisament aquest últim actor ha estat un dels protagonistes inesperats dels últims dies, ja que apareix en una de les últimes promocions que la cadena ha publicat per començar a crear conversa sobre el programa i assegurar el seu èxit.  

Nous enfrontaments a 'MasterChef Celebrity'

Un dels punts forts del programa, especialment en les últimes temporades, han estat els enfrontaments que mantenen els concursants, entre ells però també amb els jutges del programa. En aquest punt, Jordi Cruz és qui acaba protagonitzant la majoria d'enfrontaments, com s'ha pogut veure en una de les promocions publicades.

El mateix presentador ha estat l'encarregat de publicar un vídeo promocional on apareixen diversos famosos una mica desubicats a la cuina. En les imatges es pot apreciar que, a més d'enfrontaments, també hi haurà molts moments de rialles i diversió, però queden ocults davant una nova mostra d'enfrontaments entre el jurat i els concursants.

En aquesta ocasió, Jesús Castro és el protagonista d'una tensió que tot apunta que serà de les més fortes viscudes mai al programa. Jordi Cruz, en les imatges, li pregunta al gadità: «Què estàs buscant aquí, discutir amb mi?», i l'actor, lluny de ser intimidat pel presentador, respon a la seva mateixa altura: «I tu amb mi?». Sense dubte, un moment de tensió que viurem en les pròximes setmanes i podrem descobrir què estava passant entre els fogons.

Alguns usuaris de les xarxes socials ja han demanat obert que TVE faci fora Jordi Cruz del concurs, ja que consideren que un programa que havia de basar-se en les habilitats culinàries dels concursants s'ha acabat convertint en una espècie de 'Gran Hermano' entre fogons, on s'ha acabat promovent els enfrontaments que generin polèmica i audiència. 

El fet que TVE sigui una cadena pública i no tingui publicitat, fan que molts critiquin aquesta deriva en algun dels seus programes, ja que consideren que és innecessària. Si TVE no viu de la publicitat, no necessita fer qualsevol cosa per aconseguir audiència. I com que Jordi Cruz és la cara visible dels enfrontaments, molts han demanat ja a la cadena que prescindeixi de la seva feina com a jurat del programa i torni als seus inicis: valorar les habilitats a la cuina dels concursants.