Les crítiques a Rocío Flores abans de la final de 'SV' que li poden sortir cares

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco no ha donat el joc que s'esperava a Hondures

Rocío Flores a 'Supervivientes 2020'
Les crítiques a Rocío Flores abans de la final de 'SV' que li poden sortir cares | Mediaset

Rocío Flores s'ha convertit en el fitxatge estrella de 'Supervivientes 2020' després de les negociacions truncades per participar en l'edició del 2019 que finalment va comptar amb Isabel Pantoja com a plat principal. 

Quan el seu pare Antonio David va participar a 'GH VIP 7', Telecinco ja es fregava les mans amb les primeres aparicions de Rocío al plató, defensant el seu pare. Ben aviat va convertir-se en una de les col·laboradores favorites de l'audiència i les seves declaracions, i tot que no donava gaires detalls, eren or per a la cadena. 

Així, després de no poder participar en l'edició del 2019, Rocío Flores va convertir-se en el plat fort del 'Supervivientes' de 2020, i Telecinco ja s'imaginava la quantitat d'exclusives i hores de televisió que podria omplir gràcies a ella. 

Els seus problemes amb la seva mare, Rocío Carrasco, són sempre motiu de debat, però tot i les esperances de Telecinco en què parlés, la jove ha mantingut la boca tancada a Hondures, malgrat que de tant en tant sí que ha arribat a dir que fins i tot estaria disposada a un apropament amb la filla de Rocío Jurado. 

Rocío Flores, de favorita a ser objectiu de crítiques

Així, Rocío Flores s'ha mostrat molt prudent durant la seva estança al 'reality' i majoritàriament només s'ha dedicat a parlar de les informacions que l'audiència ja coneixia. Ella mateixa va explicar a la gala del 21 de maig que ho ha fet així per evitar que l'audiència cregués que la seva intenció era parlar de la seva família. 

Pel que fa a la seva participació a 'Supervivientes', poques setmanes abans de la final molts espectadors han començat a criticar que Rocío no mereix ser a la final perquè ha demostrat ser una mala supervivent, tant pels seus esforços en les proves com per la seva resistència. De fet, gairebé des que va començar el programa ja hi havia moltes veus que asseguraven que Rocío arribaria a la final encara que finalment no s'ho mereixés. 

En general, els col·laboradors de tots els programes de Telecinco la defensen amb les dents, assegurant que manté la simpatia dels espectadors, i hi ha molta gent que no li perdona. I si això fos poc, molts creuen que tampoc ha aportat joc a l'edició, i que alguns concursants amb un perfil més baix, com per exemple José Antonio Avilés, han donat molt més contingut al 'reality' que ella. 


Comentaris

envia el comentari