URGENT

📈 La pandèmia segueix retrocedint a Catalunya amb una baixada de tots els indicadors

URGENT

🚔 Els Mossos desarticulen un grup «violent i organitzat» implicat en els greus aldarulls

Demanen a Telecinco mesures contra Jorge Javier per les seves paraules sobre Ayuso

El presentador va fer un comentari sobre la presidenta de la Comunitat de Madrid que no ha agradat gens a part de l'audiència

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020
Demanen a Telecinco mesures contra Jorge Javier per les seves paraules sobre Ayuso | GTRES

Si hi ha alguna cosa que identifiqui a Jorge Javier Vázquez és que no té 'pèls en la llengua'. D'aquí ve que digui el que pensa en televisió i que no dubti a parlar de les seves intimitats o del seu sou.
Doncs bé, aquesta manera de ser li ha portat al fet que avui hi hagi persones que demanin a Telecinco que prengui mesures contra ell. I tot perquè aquest passat dimecres va fer uns comentaris sobre una dona coneguda que no han agradat a part de l'audiència. Ens estem referint a Isabel Díaz Ayuso, la presidenta de la Comunitat de Madrid.

El temporal Filomena, protagonista de 'Sálvame'

El temporal Filomena ha causat estralls en tot el país, però especialment a Madrid. Per això, 'Sálvame' ha volgut conèixer de primera mà la situació real de la ciutat. I ho ha fet entrevistant, via videotrucada, a Ignacio Aguado, vicepresident de la Comunitat de Madrid.

Una figura que ha reconegut que no sap quan es recuperarà la normalitat a la regió. I és que ha exposat que «honestament, no ho sabem, però sí que treballem per a això. Hi ha 2.000 col·legis que han d'obrir i sí que treballem perquè la majoria puguin obrir la setmana que ve. Treballem també per a obrir accessos en les voreres, però és que hi ha hagut milers d'arbres partits (...) Trigarem dies, fins i tot setmanes a recuperar-nos».

De la mateixa manera, ha demanat cura a la població, tant pel gel de les voreres com pel risc de despreniment de cornises. Per això, ha insistit que «és molt important que ens quedem a casa i, en cas que no es pugui, que ens moguem amb molta precaució».

El comentari de Jorge Javier Vázquez sobre Ayuso

No obstant això, el moment més 'tibant' de l'entrevista ha arribat al final. Ha estat quan Jorge Javier Vázquez li ha dit: «Volia fer-li una pregunta vicepresident, ara que li tinc aquí, que em fa molta il·lusió així com en confiança».

A això ha afegit entre riures: «Nosaltres fa dotze anys que estem a 'Sálvame' i la gent sempre em pregunta pel carrer si el que passa aquí és veritat, si està tot organitzat, si hi ha un guió. Així que, si us plau, amb aquesta confiança que tenim a través de videotrucada, vostè que té la sort de tenir-la a prop, Isabel Díaz Ayuso és així o s'ho fa?».

Un lleu somriure ha aparegut en el rostre d'Aguado, que ha sabut 'capejar' molt bé la pregunta. En concret, ha contestat dient: «És així. És una persona que és com és. No amaga res»

De la mateixa manera, ha afegit: «Jo treballo amb ella i amb la resta del Consell de Govern i igual que tots som persones que intentem fer les coses bé i, a vegades, ens surten bé i, a vegades, ens surten malament. Igual que passa en qualsevol professió o en la vida i, especialment, sent el focus de mitja Espanya on cada cosa que fas o dius té una repercussió especial. La presidenta és així i jo treballo bé amb ella».

Una resposta que ha portat a Jorge Javier Vázquez a dir: «Moltes gràcies. Té vostè un trosset de cel guanyat».

Les reaccions a la pregunta de Jorge Javier

El públic no ha pogut evitar reaccionar a la pregunta sobre Ayuso que ha fet el presentador. Així, hi ha els qui li han aplaudit per aquesta. Bona mostra d'això, són comentaris com ara «L'única vegada que li dono la raó a JJ» o «vergonya que la Comunitat de Madrid tingui aquesta inepta de presidenta».

No obstant això, són molts els espectadors de 'Sálvame' que han arremès contra Jorge Javier. I ho han fet amb comentaris en els quals, en molts casos, se l'insulta o es demanen mesures contra ell. Exemples d'aquests són aquests:

  • «I tu? Ets així o t'ho fas?».
  • «No et dona per a més l'estupidesa».
  • «Jorge Javier Vázquez és un impresentable».
  • «Aquests milionaris totalitaris i dictadors sempre portant l'aigua al seu molí. Dedica't a presentar».
  • «Em sembla una falta de respecte cap a la presidenta de la meva comunitat. Ha estat fora de lloc».
  • «I tu? Vas néixer així de ximple o et vas colpejar amb el bressol? Pallasso».
  • «Un mal educat i groller com sempre».

Caldrà esperar per a veure si el presentador decideix respondre a aquestes crítiques feroces contra ell o no.


Comentaris

envia el comentari