Iker Jiménez presentant el seu programa Horizonte informe Covid a la Cuatro

Demanen a la policia que actuï després de l'últim vídeo d'Iker Jiménez i Carmen Porter

S'ha denunciat públicament que Iker Jiménez i Carmen Porter han fet una cosa inapropiada

Iker Jiménez i Carmen Porter, la seva dona, estan acostumats a ser al punt de mira. Bàsicament perquè el seu programa de televisió, 'Cuarto Milenio', tracta temes controvertits dels quals se'n parla molt.

Ara s'han tornat a convertir en l'objectiu de les crítiques, però no per res relacionat amb la seva feina, sinó per una cosa que han fet en la seva vida privada i que han compartit a les xarxes. S'ha suscitat la polèmica i fins i tot hi ha hagut gent que ha demanat a la policia que actuï contra ells.

Iker Jiménez i Carmen Porter protagonitzen el vídeo de la polèmica

Iker i Carmen tenen molts seguidors. Per aquest motiu, no dubten a compartir a les xarxes fragments del programa que presenten a Cuatro i també moments de la seva vida personal. I precisament això últim és el que ha fet ella ara.

Ha penjat un vídeo molt divertit a Twitter on surt amb el seu marit, i diuen: «Així de contents anem a treballar». Unes paraules que resumeixen les imatges a la perfecció, ja que apareixen rient i cantant a ple pulmó una cançó de Los Chichos mentre van en cotxe.

Ella va asseguda al seient del copilot i no deixa de fer escarafalls, absolutament entregada a la música. Ell, per la seva banda, va al volant, però segueix els passos de la seva dona. D'aquí que demostri que se sap la cançó i que es fica en la pell dels artistes.

D'aquesta manera, en més d'una ocasió no dubta a accentuar la interpretació deixant anar una mà del volant per a fer tota mena de gestos. Fins i tot per a representar que està tocant la bateria o la guitarra.

Aquest comportament, especialment el del periodista, és el que ha generat la polèmica. Ha fet 'esclatar' molts ciutadans.

Els internautes carreguen contra Iker Jiménez i Carmen Porter

Els famosos han d'anar molt amb compte amb el que comparteixen a les xarxes, perquè pot generar molta controvèrsia i milers de crítiques. Bona mostra d'això és el que els ha passat a Iker i Carmen.

Twitter s'ha omplert de missatges que destaquen la imprudència d'ell al volant quan el deixa anar repetidament. Així doncs, a la xarxa s'han publicat comentaris com aquest: «Vergonyós. Iker, els ulls a la carretera i les mans al volant. La Carmen, si vol cantar, que canti. Per menys, la Guàrdia Civil ha posat multes, tret punts i, fins i tot, retirat carnets. Quin exemple doneu».

En aquesta mateixa línia han escrit: «Entenc que si aquest crac va així, vol dir que és una actitud completament correcta i fins i tot perfectament imitable. Ho dic per assegurar-me que no em multen si vull anar content a treballar com aquests dos».

Però les crítiques no s'acaben aquí. «La DGT hauria de recordar que quan es condueix, cal prestar el 100% d'atenció a la carretera, perquè després es produeixen accidents», deia un altre usuari.

És més, algun fins i tot ha arribat a sol·licitar a les autoritats que prenguin mesures contra els presentadors de Cuatro per la imprudència que han mostrat al volant. Ho ha fet etiquetant el cos policial al tuit: «@guardiacivil, això és motiu de multa o es pot fer?».

No obstant això, altres seguidors de la parella han volgut treure importància a l'assumpte. Han apostat per riure's de la situació i per lloar els dots artístics d'Iker i Carmen. D'aquí, comentaris com: «Quin bon rotllo!», «Quina energia de dilluns!» o «Necessitava riure, i veure el vostre art m'ha tret un somriure».

Fins i tot hi ha qui ha tirat d'ironia per a riure's de la situació: «Així es tira un país endavant».