L'«amenaça» a Jordi Cruz a 'MasterChef' que pot acabar amb el programa

Una de les concursants va tenir una actitud molt perillosa cap al xef

Saray simula apunyalar Jordi Cruz amb una forquilla
Demanen el tancament de 'MasterChef' després de l'amenaça d'una concursant a Jordi Cruz | TVE

'MasterChef' va viure la nit d'ahir dilluns, 20 d'abril, un dels moments més tensos de la nova edició. Saray, una de les concursants, va tenir una topada amb Jordi Cruz durant una de les proves que va donar com a resultat un gest per part de l'aspirant cap al xef que ha estat molt comentat a les xarxes socials.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Mentre els concursants estaven realitzant la prova d'exteriors, el xef català es va aproximar a l'equip blau per parlar amb la seva capitana sobre el transcurs de la prova. En aquest moment es va poder veure com Saray, situada a l'esquena de Cruz, aixecava un ganivet i simulava clavar-se'l amb cara d'acarnissament.

Aquest gest, en aparença còmic, no va ser ben vist pels espectadors, que van criticar a les xarxes l'actitud de la concursant, a la vegada que demanaven que fos expulsada i assenyalaven la irresponsabilitat del programa i de la cadena TVE. A més, puntualitzen que, si s'hagués girat en aquest moment el xef, podria haver passat una desgràcia.


Comentaris

envia el comentari